ANNONS

Bokmässan 2019

/

Direkt från AneMone Spa och Boost dagen till Bokmässan där jag signerade böcker för Tukan förlag! Vi bjöd på kombucha smakprover och det var många som var törstiga så där på eftermiddag. Det var hett där på Bokmässan och många som var nyfikna på hur man gör egen fermenterad mat.

Min bok låg lite här och var på bokmässan, vilket var roligt att se.

Jag fick en stund med min nära vän Susanne Hovenäs ( till höger), vi har gjort en bok tillsammans och Susanne har flera bästsäljande böcker och Glutenfri mat och Vegansk Mat. Till vänster har ser du färgsprakande Edit K som driver en PR byrå och har blandat hjälpt att föra fram Jessica Frej:). Super schysst att mingla omkring på mässan och träffa bekanta och obekanta.

Ha ha inte så rolig bild kanske, men det var den enda som fungerade från middagen som vi författare för Tukan var bjudna på. På Taras i Göteborg möttes vi och samtalade om allt och åt god mat. Jag var så tråkig att jag tog det som vi fick till förrätt även till huvudrätt – en  vegansk meze tallrik :).

På lördagen var det dags igen för Bokmässan och Mat och Livsstilsscenen – jag fick träffa bästa Lisa Lemke som är moderator på kockscenen. Det var överväldigande hur många som kommit för att lyssna – det var fullt och många som stod. Mer bakterier åt folket och varför, och hur delade jag där från scen.

Kön blev lång till signeringen – jag signerade böcker så svetten bokstavligen lackade.

– for a Happy & Healthy Life!

Min söta Saga var med och serverade kombucha när jag signerade böcker igen i Tukans monter. Wow Bokmässan 2019 – så fylld med glädje och inspiration att skriva fler böcker!

Kram

Erica

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00