ANNONS

BOOST dag hos KaPow på AneMone Spa

/

Vilket ställe som jag var inbjuden till att vara med på och ha en föreläsning på och ta med härlig fika och mumsig lunch.

Ane Mone Spa vilken pärla cirka 15 minuter från Borås – det måste upplevas, och det fick jag göra. Dock kunde jag inte stanna för Spa och mys på eftermiddagen.

Jag var inbjuden till en BOOST dag anordnad av Adela Carlsson som driver POWnätverket i Ulricehamn med omnejd.

55 härliga kvinnor var inbjudna och de möttes av en grön smoothie och en power boll. Det blev en superstart för dessa Superkvinnor!

Min föreläsning handlade om hur dessa fantastiska kvinnor kan använda maten som ett verktyg att få superpower och bli än mer fantastiska!

Bollarna blev uppskattade, fick till och med höra att den var den godaste raw bollen de någonsin ätit. Lycka att höra att min mat sprider lycka vidare i någons kropp!

Power Boll, cirka 30 st

375 g solros kärnor

200 g riven kokos

500 g russin

4 msk Maca pulver

20 g kanel

3 tsk kardemumma

15 droppar wild orange eller rivet apelsin skal

1 dl kokosolja

3 msk vatten

1 tsk salt

Att rulla i:

1 dl Riven kokos

4 tsk Gurkmeja

Mal solroskärnor, kokos till ett fint mjöl. Tillsätt salt macapulver och kryddor och kör igen i matberedaren. Tillsätt russin och övriga ingredienser till de blandat sig. Rulla till bollar. Blanda riven kokos med gurkmeja och rulla bollarna i det.

Härliga Adela till höger och en annan fin kvinna till vänster ( som jag glömt namnet på – jag är kass på namn men ansikten glömmer jag aldrig:).

Pizza tajm – oj vad raw food pizzorna blev uppskattade. Superglad återigen att den raw maten landade väl i smaklökarna.

Dagen fylldes av massor med inspiration för Boost och dagen avslutades med Sanya Rai som är en mycket kreativ kvinna och hon delade med sig av en meditation och musik.

Tankarna väcktes att själv anordna något på AneMone spa så håll utkik med föreningen Yoga och Raw food framöver – en unik kombination!

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00