ANNONS

Pranafestivalen 2019

/

Så här HAPPY var jag för att vara på Prana festivalen och dela med mig av Raw food hur det kan vara ett kraftfullt verktyg i livet för mer balans och energi! Jag hade en föreläsning på lördagen och en på söndagen, då denna bilden var tagen. På söndagen hade jag en matdemo och föreläste hur en raw food dag kan se ut och att hur deltagarna kan ta med sig någon måltid eller tanke. Det blev en fullsatt sal men smakproverna räckte som tur var!

Pranafestivalen är ett superbra forum för alla som gillar hälsa och rörelse i någon form – det är som en stor godispåse med olika aktiviteter. Underbara människor som delar hälsa som en röd tråd. Lika fast olika.

Jag satt även med i en ”Skavlan” hörna med Pål Nobrin, Matthew Griffiths ( som var med i min första bok) och Linda Ahlgren ( som driver Pilates Complete i Göteborg och skrivit boken ”Kalla Bad”).

Vi delade våra tankar kring närvaro, hälsa, sömn. Och vi kom fram till att Less is more och att Skapa rutiner kring sin hälsa var viktigt. Vila, Sömn och Glädje – grunden för ett hälsosamt Liv.

God mat fanns det också 🙂

Bästa Linda Myrberg från Nordic Superfoods !

Nästa år boka in Prana festivalen – ge dig själv en helhelg med inspiration och rörelseglädje!

Power Bollarna  blev smakprov även  på Prana och här kommer receptet till er som var och lyssnade och till dig som läser detta inlägg:)

Kram

Erica

Power Boll, cirka 30 st

375 g solros kärnor

200 g riven kokos

500 g russin

4 msk Maca pulver

20 g kanel

3 tsk kardemumma

15 droppar wild orange eller rivet apelsin skal

1 dl kokosolja

3 msk vatten

1 tsk salt

Att rulla i:

1 dl Riven kokos

4 tsk Gurkmeja

Mal solroskärnor, kokos till ett fint mjöl. Tillsätt salt macapulver och kryddor och kör igen i matberedaren. Tillsätt russin och övriga ingredienser till de blandat sig. Rulla till bollar. Blanda riven kokos med gurkmeja och rulla bollarna i det.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00