Utlottning av en Hälsoanalys med mig

Utlottning av en Hälsoanalys med mig

Ibland blir jag stolt över mig själv, som när jag klarade min examen hos Johanna Bjurström/ Holistic Health Academy med MVG.
Nu kan jag titulera mig själv som Auktoriserad Hälso – och Livsstilsterapeut  – whoop whoop!
IMG_3293
Vad betyder det?
Det betyder att jag kan guida dig till din bästa hälsa någonsin :).
Med mina drygt 14 år med raw food och allt som jag har lärt kring raw food livsstilen i kombination med Johannas suveräna utbildningen och samtidigt få komma i djup kontakt med min intuition – därifrån guidar jag dig med varsam och fast hand. Du får tydliga råd, målsättningar och uppföljningar.

Vill du känna sig som dig själv? Inifrån och ut? Det kan låta konstigt eller kanske klyschigt men jag träffar så många människor som faktiskt just inte känner sig som sig själva. Energilösa, hormonella obalanser, något eller några kilon för mycket, huvudvärk, trötthet, ont i kroppen, – de vet att de kan må bättre men vet inte hur. Låt mig få hjälpa dig att se vad jag kan göra för dig, för att du ska känna dig som dig själv. Inifrån och ut.

Du som prenumerant till mitt inspirationsbrev har nu chans att vinna en timmes Hälso-och Livsstilsanalys med mig.
Klicka på den rosa rutan nedan för att komma till bloggen där du lämnar din kommentar Varför JUST DU behöver nå nästa nivå i din hälsa!
Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av oktober månad och kontaktas via email.

 1. Anna skriver:

  Kära Erica,
  Jag har läst dina böcker sedan jag kom till Sverige 2009.
  Jag har tre barn och är fördetmesta själv med att finnas där för dem.
  Mina barn är det bästa som finns, och jag har märkt att när jag äter rätt så är min energi nivå på topp och jag blir tålmodig och mindre känslig för stress, jag får superpowers av maten , den levande maten, men åh vad det är svårt med familj och mat, vad ska jag laga för att alla ska bli nöjda, glada och få näringsrik mat…Ofta blir det Smoothisar och Smoothie glass som det enda alternativet som går att ge till mina barn och de helt accepterar dem…Jag skulle gärna vilja ha en konsultation med dig. De senaste åren har min mage varit mycket känslig, som om jag verkligen har IBS, så jag utesluter gluten, men ändå det är svårt eftersom jag älskar mina barn och vill baka för dem och de tycker mycket om pasta, men är detta bra?

 2. Tess skriver:

  Grattis till examen! Spännande!
  Det hade varit jätteintressant att få en timmes analys med dig. Jag har varit vegetarian i 25 år. Försöker äta nyttigt, träna etc men känner ändå att jag ofta saknar energi och har diffusa hälsoproblem.

 3. Sanna skriver:

  Grattis till din examen – jag skulle gärna få konsultation av dig! Jag har varit energilös under ett par års tid (älskar att arbeta och att ha många uppsatta mål, har arbetat, pluggat på universitetet och drivit eget bolag under samma period) men har blivit för mycket. Jag tror att energin/glädjen kan komma tillbaka men just nu känns det som att allt jag gör är bara en ”avcheckning”. Min mage är i obalans och jag blir ofta illamående. Jag får inte riktigt kontroll på min kost och även om jag vet att jag mår bra av god kost och träning så känner jag i nuläget ingen ork till det – vilket såklart blir en ond cirkel.

  Håller tummarna för tur!

 4. Jag vill så gärna vinna en hälso livstids guidning.
  Jag har haft hud problem i 10 år och försöker via kosten bli bra. Men inte lyckats.

 5. Sandra skriver:

  Jag skulle vilja vinna för jag har tappat bort mig själv. Efter att jag fått fyra barn och varit utmattad i ca 2 år så har jag försvunnit, vem är jag? Ingen ork eller energi till något och kroppen bryter ned sig själv pga den långvariga stress som den utsatts för.

  Jag är påväg tillbaka men skulle gärna behöva råd och tips på vägen , hur optimerar jag min hälsa för att ge kroppen de bästa förutsättningar att bli frisk och stark igen🧡🌻

  1. Frida skriver:

   Jag har under 4 års tid läst allt jag kommer över, pluggat, fått barn m.m
   Jag har en del kunskap men får inte till det jag vill ändå.
   Behöver coachning för att hjälpa mig få ihop säcken och kunna flyga istället för att bara snurra runt i geggan.
   Av en händelse låg din broshyr hos min Yogalärare och detta inlägget var det första jag såg.
   De måste ju bara betyda något.
   Varma hälsningar, Frida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..