ANNONS

Utlottning av en Hälsoanalys med mig

/

Utlottning av en Hälsoanalys med mig

Ibland blir jag stolt över mig själv, som när jag klarade min examen hos Johanna Bjurström/ Holistic Health Academy med MVG.
Nu kan jag titulera mig själv som Auktoriserad Hälso – och Livsstilsterapeut  – whoop whoop!
IMG_3293
Vad betyder det?
Det betyder att jag kan guida dig till din bästa hälsa någonsin :).
Med mina drygt 14 år med raw food och allt som jag har lärt kring raw food livsstilen i kombination med Johannas suveräna utbildningen och samtidigt få komma i djup kontakt med min intuition – därifrån guidar jag dig med varsam och fast hand. Du får tydliga råd, målsättningar och uppföljningar.

Vill du känna sig som dig själv? Inifrån och ut? Det kan låta konstigt eller kanske klyschigt men jag träffar så många människor som faktiskt just inte känner sig som sig själva. Energilösa, hormonella obalanser, något eller några kilon för mycket, huvudvärk, trötthet, ont i kroppen, – de vet att de kan må bättre men vet inte hur. Låt mig få hjälpa dig att se vad jag kan göra för dig, för att du ska känna dig som dig själv. Inifrån och ut.

Du som prenumerant till mitt inspirationsbrev har nu chans att vinna en timmes Hälso-och Livsstilsanalys med mig.
Klicka på den rosa rutan nedan för att komma till bloggen där du lämnar din kommentar Varför JUST DU behöver nå nästa nivå i din hälsa!
Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av oktober månad och kontaktas via email.

8
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00