ANNONS

Chaga, buljong och valpar

/

Tillbaka på vår paradis ö i helgen för att ta hand om dessa sju små sötnosar och bara vara i och med naturen och varandra.

Tystnad, hundvalps energi och mjuk fårpäls tillsammans med familjen får mitt feel good konto att fyllas till brädden.

Pumporna klara att skördas och lagras ända fram till jul.

Det var också kanelbullens dag och jag hade packat med raw kanelbullar.

Vi

Jag förberedde en buljong med gamla grönsaker och chili för att dricka efter bastu och kallt eftermiddags dopp. Älskar att känns kylan kring min kropp men behöver fylla på med något varmt och spicy efteråt.

Lycka var när vi också hittade chaga som var mogen att skördas. Den lossade fint och det betyder att den är klar.

kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00