En tur till Oslo

för

Leela Yoga i Oslo

Funky Fresh Food i Oslo

För två år sedan var jag och besökte Oslo Raw och wow vad som hänt sedan dess! Första stället är lika mysigt som då men de har verkligen utökat till fler ställen, skapat en bok och mycket mer. Det har varit på gång sedan två år att jag ska ha kurs på Oslo Raw så vi hoppas på det i framtiden att vi får till det😍.

Älskar Oslo!

En varm chaga cacao latte med en nära vän i ett regnigt Oslo, a Golden moment.

Jag fick också chansen att träffa min vän Atle som både varit vän och business boll plank sedan nio år. Han håller på att skapa så många stora saker som aldrig funnits tidigare. Allt för att öka vegan mat, ekologisk mat, hållbar livsstil och människor hälsa, noll matsvinn och bra mat till alla. Så otroligt inspirerande.

Jag hängde och tog sköna yoga pass på Leela Yoga och fick äntligen komma till Funky Fresh Food för att spana in deras utbud. Jag har följt dem i flera år och sett hur de har vuxit. Hurra för grön lycka och läcker mat till världen.

Oslo jag är snart tillbaka 💚

Kram

Erica

  1. OH skriver:

    mi casa zu casa mi amor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..