ANNONS

Anders Haglund, Lifevision på Walkfeeling

/

Walkfeeling  – företaget som brinner för rörelsefrihet! Jag har haft PT sessioner med Tommy som är grundare till Walkfeeling, i att skapa mer rörelsefrihet i min kropp. Det var pt sessioner som jag kommer ha med mig hela livet. Det var extra fint att få komma till deras nya stora rymliga fräscha lokaler för att få lyssna till Anders Haglund.

Läs mer om walkfeeling.se

Där kan du boka in en gratis 20 minuters session i Rörelsefrihet.

Fina Johanna Bjurström och Karin Haglund ( från Lifevision)

Föreläsning var så otroligt bra och jag kommer att ta med mig funderingar för livet!

Föreläsning

med Anders Haglund

Låt oss hjälpa er att locka fram mer av er potential!

180° – Nytänkande för genuin framgång och livsglädje! Föreläsning med Anders Haglund. Bli inspirerad och få nya insikter när Anders Haglund, framgångscoach och mental rådgivare delar med sig av sina kunskaper inom prestationspsykologi och mentalt välmående. I sin hemstad BORÅS!

Föreläsningen innehåller följande;

  • Vill du locka fram mer av din fulla potential?
  • Vara gladare och mer tillfreds med livet oavsett omständigheter?
  • Uppleva mer harmoni och lugn?
  • Studsa tillbaka lättare från livets motgångar?
  • Helt enkelt vara ditt bästa jag inifrån och ut.

Jag var på plats att bjuda på Nice Kombucha!

Det var en fantastisk kväll och jag tar med mig att jag bara är en tanke bort från att må strålande!

Fina Johanna Bjurström som jag jobbar med fångade Karin och mig på bild och lade ut på sina händelser. I januari ska vi tre ha en inspirationsdag i Borås – då kommer det att slå gröna gnistor!

Varm kram och TACK Lifevision

Erica

Boka in 180 grader i Borås och Stockholm eller varför inte en tripp till Mallorca med Anders och Karin, läs mer på Lifevision.se

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00