ANNONS

En HälsoHerodag med Johanna Bjurström

/

Skål för Hälosheros! De som har gått Johanna Bjurströms utbildningar ( Johanna till höger i röd tröja) både till Hälso-och Livsstilsterapeut och Advanced Skin Therapist får chansen att gå med i Hälsoherosklubben och varje år få mötas på en liveträff. Jag blev klar som Hälso-och Livsstils terapeut i höstas och är så pepp på att hjälpa människor till deras bästa hälsa ever!

Denna gång samlades vi i Göteborg och schemat var späckat. Jag hade äran att göra fika – en grön smoothie på förmiddagen och en nötfri kaka på eftermiddagen.

Johanna föreläste om det senaste inom naturlig hudvård.

Goodie bagen var sprängfylld med härliga produkter från Johannas samarbetspartners.

Ola kom och pratade om Födoämnes intolerans test som vi testade på. Jag köpte hem en var till min familj, ska uppdatera på bloggen mer om det testet.

Det kändes som ett laboratorie där vi testade med olika vätskor, tidstagning och så roligt att dela resultatet sedan med de andra som gjorde testet.

Vi åt en helt vegansk och underbar Lyx tallrik hos Halil på En Deli.

På vägen tillbaka till Holi där vi hade vår inspirationsdag gick jag förbi Åke från Solgläntan/ Hållbar Hälsa. Min ekobonde som föreläser på Raw Life Education och där jag även har kurser nu i höst.

Åkes råvaror är helt fantastiska!

Selleri som det sprakar kring!

Efter lunch hade jag en föreläsning om vilda blad, gröna blad och bakterier – om det är något vi alla kan göra är det att bjuda in grönt och bakterier, oavsett vad vi äter för annan kost.

Sprudlande Linda Myrberg från Nordic Superfoods kom och delade sin inspiration och passion kring sina rena nordiska produkter. Hennes Acucups, ett koppningskit, för lymfsystemet är helt helt fantastiska. Mina ben, ja hela min kropp fick en ökad cirkulation och lymfsystemet fick sig en rejäl skjuts.

Dagen avrundades med ännu en härlig Buffé på Happy M Kitchen. Så mycket god mat!

Det är så underbart att ha två sådana smultronställen för oss som gillar veggo mat och ren mat – En Deli och Happy M Kitchen.

Stolt att Happy M Kitchen säljer Nice Kombucha:)

En helt fantastisk dag, med underbar mat, supermycket inspiration och så mycket fina människor! Längtar redan till nästa år att mötas <3

Är du nyfiken på de utbildningar Johanna har eller hennes program Beauty Mastery Program, surfa vidare här.

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00