Utlottning Nice Kombucha

 

 

IMG_5372

Jag vill lotta ut 5 flaskor kombucha ( en i varje smak) för att jag är så glad att Nice Kombucha har kommit in på matkedjan Netto!
Ge en kommentar varför du vill skåla i kombucha – Vad vill du fira du fira i livet?
Du som prenumerant till mitt inspirationsbrev har nu chans att vinna Nice Kombucha. Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av november månad och kontaktas via email.
IMG_8882
  1. Per skriver:

    Kanske kan kombucha vara det perfekta alternativet som inspirerar till att fortsätta in i en ny sundare livsstil och vara inledningen på ett val av en sundare och hälsosammare kosthållning, ett mer oraffinerat och naturligt val. Vad kan vara en bättre dryck vid vårt festliga firande!

  2. Jag har ännu inte hittat din kombucha i någon affär så det skulle vara gott att få prova och spännande med alla smaker. Jag har gjort egen kombucha några gånger, men än så länge bara naturell så det skulle vara intressant att inspireras till vad det går att smaksätta med.

  3. Det vore härligt att hitta ett gott alkoholfritt alternativ att skåla till nu i stundande advents tider.

  4. Kombucha är den perfekta drycken när man vill lyxa till middagen en vardagskväll.

  5. Susanna skriver:

    Jag har letat efter Nice och att den kommit till Netto gör mig väldigt glad (har en i närheten). Skulle vara sååå roligt att få testsmaka de smaker som du hittills kommit ut med!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..