Provar Collagen

 

Collagen är  finns i huden och stärker hudens elasticitet, spänst och fyllighet. I takt med att vi åldras minskar hudens naturliga produktion av kollagen. En mindre kollagenhalt i huden leder till att fina linjer och rynkor förekommer samt att hudens elasticitet försämras. Även ditt hår och dina naglar kan påverkas av detta. Detta var något som jag kunde känna när jag passerade 40. Därför provade jag för första gången ett tillskott med fisk kollagen. Jag kände en stor skillnad i min hud, den ”stramades åt” så att säga. Nu tar jag collagen i perioder.

Jag läste en otroligt intressant artikeln på blogg som en kille som heter Jonas Bergqvist skrivit, läs gärna vidare om den här, där han skriver jättemycket och bra information om kollagen.

Jag har provat lite olika kollagen produkter. En som varit suverän är collagenet från Nordic Superfoods, nu med 15 % rabatt på Bodystore.

Jag är till största del vegan och därför blev jag glad när detta växtbaserade kollagen kom i höstas från Sunwarrior. Så nu har jag en testperiod hur det fungerar. De som kan mycket om kollagen säger att det växtbaserade kollagen har en helt annan inverkan, och det vill jag lära mer om.

Min vän Linda Myrberg som driver Nordic Superfoods har skapat en unik produkt som är en daily dose med kollagen, antioxidanter och samt jod. En sådan smart förpackning och för bästa resultat har hon skapat en prenumerationsvariant av Nordic Beauty Remedy.

Prova Kollagen och se skillnaden – från fisk eller vegansk 🙂 Så får du uppleva skillnaden.

Kram

Erica

PS. En väldigt nyvaken version av mig själv, men jag tar min Nordic Beauty Remedy på morgonen på fastande mage ;).

Nordic Beauty Remedy kan du prenumerera direkt på från Nordic Superfoods – prova i 30 dagar, helst 90 dagar för att verkligen se en skillnad.

Nu kan vi erbjuda Nordic Beauty Remedy medlemskap till våra kunder!

Varför medlemskap?

  • För att få bästa resultat används produkten regelbundet, varje dag.
  • Våra studier visar oss att det tar ca 2-3 månader att uppleva bästa resultat
  • Enkelt och bekvämt, du får den 1 gång i månaden.
  • Efter dina 3 första månader kan du närsomhelst säga upp ditt medlemskap

Generella rabattkoder gäller ej på denna produkt

Nordic Beauty Remedy är en holistisk multifunktionell skönhets- och hälsoprodukt som består av kollagen (Collagen Premium+), bärpulver av blåbär, aronia och svarta vinbär (Nordic Superfood BLUE) samt ekologiska alger (knöltång). Tre superingredienser som bidrar till inre och yttre välmående. 

En multifunktionell skönhetsblandning som bidrar till:

  • normal produktion av sköldkörtelhormoner 
  • normal energiomsättning 
  • att bibehålla normal hud 
  • normal kognitiv funktion 
  • nervsystemets normala funktion
  • minska oxidativ stress 

Hur använder jag produkten?

Produkten intas dagligen via engångsportioner, och har en god smak av blåbär. Produkten kan blandas med varm eller kall dryck, men kan även användas som topping i yoghurt/gröt eller blandas i smoothie.

Innehåller / Ingredienser

5 g Collagen Premium+, ett 100% Marint mikrohydrolyserat kollagen från norsk, vildfångad torsk. 

3 g rent bärpulver från vilda, handplockade nordiska blåbär, aronia och svarta vinbär. 

250 mg  Organic Hebridean Ascophyllum.

Produkten är 100% fri från tillsatt socker, gluten och laktos.

Gravida och personer som lider av överaktiv sköldkörtel bör vara försiktiga med intag av alla produkter som innehåller jod. Konsultera din läkare om du är osäker och läs även mer på livsmedelsverket om Jod.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..