ANNONS

Tre Rätters Lunch på Happy M Kitchen

/

Jag ville lyfta november med inspiration för att skapa mer kraft och energi så vi orkar oss genom vintern. Jag fick äran att vara på Happy M Kitchen – på onsdag har jag 3 rätters lunchen igen och den sista av fyra kvällskurser.

Förrätten:

Miso soppa med Hemmagjord Het kimchi – kelpnudlar, dulse alg och furikaki

Huvudrätt:

Raw pizza med paranötsparmesan ost med masserad grönkål

Efterätt:

På bilden fick dagens lunchgäster en Chokladkaka från min senaste bok ” Enkel kombucha & Kimchi” ( som du denna vecka får rabatt på)

På onsdag serveras en Saffrans Cheesecake med wild orange olja gjord på Kombucha fermenterad Cashewyoghurt.

Kvällskurser har varit om att komma igång med raw food, fermenterad mat och desserter. På onsdag blir det att dyka in i ”raw food magi” med adaptogener- hur vi skapar elixir drycker, choklad, snacks och måltider med örter, rötter och medicinal svampar.

Välkommen – fåtal platser finns till lunchen och kvällsworkshopen!

maila mig på info@rawfoodbyerica.se för att boka din plats 🙂

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00