Utlottning December – Julbord på Happy M

Månadens Utlottning är att du får en plats på Happy M Kitchens helt fantastiska Julbord!

Som jag längtar varje år till att dyka djupt ned i julbordet skapat av Happy M Kitchen  – feels so free:).

Glutenfritt, veganskt ( med inslag av fisk), inget vitt socker. Annars brukar det blir att jag blir sittandes med garneringen ..;)

Skriv i kommentaren nedan varför just du är värd en plats på Happy M Kitchens helt vansinnigt underbara julbord.

Skynda och lämna din kommentar, vinnaren dras den 8 december, kom ihåg att lämna din email adress så vi kan kontakta dig.

Img 9804.jpg

Julen är snart här och vad passar bättre än att börja julmyset med en rykande varm glögg tillsammans med familj eller vänner för att komma i rätt stämning? Därefter får du njuta av vårt dignande fräscha julbord med havets läckerheter och gröna ljuvligheter. Hos oss hittar du såväl traditionella julbordsklassiker som kreativa innovationer i jultappning. Vi presenterar ett annorlunda och härligt fräscht julbord som alla mår bra av! Till julbordet kan du dricka ett gott vin, en ekologisk öl och snaps eller en julmust.

Från fredag 6 december till lördag 21 december kan du äta julbord hos oss.
Torsdag – Fredag från kl. 17.00
Lördag – Söndag från kl. 13.00
Pris: 495 kr
Barn äter för 20:-/året upp till 12 år.

Vårt julbord passar alla i familjen! Vi välkomnar veganer, vegetarianer, flexitarianer, glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker, klimatsmarta etc.

  1. Maria skriver:

    Jag skulle

  2. Som nyblivna tvåbarnsföräldrar missade både min man och jag man våra julfester därför skulle julbord på Happy Ms Kitchen vara fantastiskt. Min man som är vegetarian är inte så förtjust i våra traditionella julbord där han bara kan äta garneringen (precis som du Erica) så ett veganskt julbord hade varit fantastiskt och lyxigt för oss båda.

  3. Detta året har det blivit alldeles på tok för mycket snabbmat, kaffe och sötsaker! Som nybliven mamma med allt vad det innebär, längtar jag efter att få lite ny inspiration till mer hälsosamma vanor. Detta julbord vore fantastiskt att få ta del av tillsammans med min man.

  4. Happy M Kitchens julbord låter väldigt spännande och helt rätt i tiden, borde ur miljö- och hälsosynpunkt. Vore intressant att testa julens alla smaker i ny tappning och få inspiration till det egna julbordet.

  5. Att vinna ett julbord på Happy M skulle betyda frihet och lyx som en master studerande tvillingmamma inte har råd att unna sig. Det är Svårt att balansera vardagens akademiska plugg med bra mat och ett julbord skulle inspirera och vägleda… 💖

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..