ANNONS

Lucka 8 🧡

/

Rotfrukter! Yes! Helt underbara i raw version.

Ett sätt är att köra de till ett rotfruktsris i matberedaren. Dagens recept är på ett palsternacks ris med saffran.

3 palsternackor

1 påse saffran

1 tsk äppelcidervinäger

En nypa salt

1/2 msk olja

Kör palsternackorna i matberedaren grov malet. Tillsätt övriga ingredienser och kör igen.

Servera med kimchi majjo ( kimchi blandat med vegan majjo), masserad grönkål/grönkåls chips och granatäpple kärnor.

Supergott att vända ned fikon klippta till små bitar i palsternacksriset eller lägga några dadlar bredvid.

Söndagen till är serverat med vattenkefir smaksatt med saffran.

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00