ANNONS

Lucka 12🍒

/

KörsbÀrs yoghurt mmmm.

Du kan fermentera kokosgrÀdden med kombucha nÄgra dagar innan sÄ blir det Ànnu syrligare och godare.

Idag körde jag snabb varianten och slÀngde i en skvÀtt kombucha.

Jag anvĂ€nde Garants kokosgrĂ€dde Änglamarks eko Ă€r annars mitt favvo val.

KörsbÀrskokosYoghurt, 2 portioner

1, 5 dl kokosgrÀdde

0,5 dl kombucha

1 pkt frysta körsbÀr

Valfritt sötning jag anvÀnde lite Björksocker

Mixa till den blir len och toppa med raw Granola kanske?

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka pÄ "Skicka" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00