ANNONS

Lucka 20 💚

/

Masserad Grönkål – så knasigt gott!! Och går att variera på så många olika sätt😍.

Idag är det en variant med b-jäst!

En knippe grönkål. Skölj. Repa av. Skär i större bitar. Häll över cirka 1 msk olivolja, en stor nypa salt, juice från en citron eller 2 tsk äppelcidervinäger. Massera kålen mjuk med händerna och med inlevelse.

Strö över 3 msk b-jäst och massera lite till.

Ät som en grön sallad med tomat, oliver och andra grönsaker, som en sidorätt eller torka till grönkåls chips i torkugnen cirka 20 timmar på 45 grader.

Nom nom.

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00