ANNONS

Lucka 22 🕯🕯🕯🕯

/

En dryck som främjar matsmältningen så här i vinter tid och värmer upp dig inifrån.

En dryck som en man vid namn Ken Prage rådgett mig att dricka. Han kommer ibland till Happy M Kitchen i Göteborg och ger konsultationer. Maila dem så kommer du med på deras email lista och får veta när denna otroligt kunniga man kommer. Drycken är vanlig inom makrobiotisk kost.

Jag älskar att dricka på vintern för att fortfarande kunna äta en stor del raw.

Ume-Su Kuzu Dryck

2 tsk kuzu

4 dl vatten

1-2 umeboshi plommon

1/2-1 tsk tamari soja

2 cm riven ingefära

Rör ut kuzu i cirka 3 msk kallt vatten i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser och koka upp, låt sjuda några minuter och drick.

Helt lent, varmt och välgörande

Kram

Erica

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00