ANNONS

Mellandags Rea – vad behöver jag och vad behöver jag inte?

/

En dag – en jobbdag när barnen kikar tv och jag städar undan lite i min inkorg. Finner många erbjudanden om mellandagsrean..Blir väldigt sugen på att shoppa loss här där jag sitter i soffan, men rannsakar mig, vad är det jag behöver? Och vad är det jag bara vill ha?
Vad underlättar min vardag? Vad gör min dag mer smooth och lycklig? Vilka prylar kan göra mitt liv enklare och godare?

En sida jag ofta fastnar på är BagarenochKocken….

De har min Magimix till ett helt suveränt pris! De har starka blenders för superbra pris! De har en termoskanna som jag tycker är för dyr egentligen för ett bättre pris, men jag har ju redan två vanliga stainless steel termosar- behöver jag en som är snyggare än en vanlig utflyktstermos?

Något som jag kommer att slå till på är en mjölkskummare, jag har köpt flera av de små visparna men resultatet blir inte lika skummigt helt enkelt. Och jag är tokig i fluff!! Och barnen älskar skummet. Te blir liksom roligare att dricka med skum. En sak som jag kikat på länge är en Gräddsifon – bara att göra kokosgrädde fluff på varm choklad, till den rå tårtan eller på raw cupcakes, låter det inte läckert…

Och de har massor av underbara Silkomart formar, och det BEHÖVER jag verkligen till min chokladformsamling.

Mitt råd när någon undrar vad de ska köpa hem är att de alltid ska kika vad de har hemma, om det går att använda det och sedan komplettera med vad som saknas. Eller ge bort det man har och sedan köpa det som är snäppet bättre! För mycket prylar i köket är bara jobbigt. Det som finns i ditt kök ska du älska och använda!

Lycka till med internet shoppingen:)

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00