ANNONS

Pizza dax

/

Hemma blandas lagat med raw. Igår var det pizza dax!

Saga åt i somras på en pizzeria en pizza som kallades för Batman. Med kebab kött och pommes frites på. Hon valde bort kebab köttet eftersom hon är veggo. Och jag som mamma försöker släppa på att mina matval och låta mina barn göra sina egna upptäcks resor med mat. Oerhört utmanande men en bra övning 😝. När hon fick välja middag igår önskade hon just en Batman pizza veggo style.

Jag hade hittar kebab veggo kött som vi kunde lägga på pizzan.

Som tur är finns det glutenfri färdig botten, godast och bäst såklart att göra egen men bland är färdiga produkter väldigt tacksamt att ta till.

Så här blev resultatet 🍕

Och så här blev min raw version med lökbröd som botten, Renée Voltaires ketchup som tomatsås, tomat, en ny produkt som hette ”toast peaf”, paranöts parmesan och masserad rödkålssallad samt ett glas jordgubbs kombucha.

Det tog mig fem minuter att göra min pizza 🤩.

Så kan det se ut en vanlig vardag när familjen vill ha lagat och jag väljer raw. Same same but different .

Vad skulle du välja?

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00