ANNONS

Söndag i skogen

/

En söndag utan tider att passa.. det är lyx..

Solen sken och himlen var blå. Vi packade utflyktsväskan, pinnar och varm choklad för en tur till vår skog.

Saga älskar att testa olika mat att grilla. Jag smakar lite och tar annars med mig raw alternativ ( nötter, frukt och russin).

Denna gång tog hon med vegan mix scrambled eggs och veggo korv och fixade mini frittatas.

Hon hade tagit med potatis, olja och olika kryddor som hon lade i en form i elden.

Smakade super gott allting. Älskar hennes kreativitet när det kommer till att skapa med mat. Kanske inte så konstigt ;).

Naturen för mig är som ett spa. Jag blir lycklig och lugn. Vi glömmer av vad tiden är och blir smutsiga och glada. Så länge vi är mätta och varma kan vi vara ute i timmar. Känslan att komma in och vara helt uppfylld av skogsmark är en perfekt söndag för mig.

Inga måsten. Inga tider att passa. Osminkad i mjukis kläder. Med barnen på busiga upptåg.

Det är att ladda batterierna till max! Och imorses, måndag vad jag uppe tidigt och gick på Trendstefans trendföreläsning som jag bloggar mer om imorgon. Från skogen till lyxig Clarion post och trender.

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00