ANNONS

Intressant föreläsning

/

Ken Prange är en mycket inspirerande man. I över 40 år har han intresserat sig för hur man kan nå sin bästa hälsa, på ett så naturligt sätt som möjligt och med maten som verktyg. För 2,5 år sedan fick jag en hälsokonsultation av honom som verkligen gjort skillnad i mitt liv och gett mig en annan förståelse för hur jag kan leva med raw food och samtidigt värma kroppen och balansera den. Jag tog en ny konsultation och fick nya tips och råd och ett kvitto på att mitt arbete med min hälsa gått åt rätt håll.

Hans föreläsning är så mycket sunt förnuft och kosten som Ken vill förmedla är en balanserad alkalisk kost som även tar hänsyn till natrium-kalium pumpen i kroppen samtidigt som balansen med yin och yang.

Intressanta fakta om hur faktiskt vegan kosten kan rädda både planeten och mänsligheten, vegansk utan att vara dogmatisk. Men där största delen av ens mat kommer från det växtbaserade.

Och såklart fermenterat! Som är så viktigt att äta på daglig basis. Bakterierna är grunden till vår hälsa.

Ken förklarade även kort om ansiktsdiagnostik samt tunga, spännande att kika mer på det som jag arbetar på inom mina hälsokonsultationer.

Nästa gång Ken kommer ska jag sprida det i god tid så du kan boka in hans föreläsning och en egen tid med honom.

Underbar lunchtallrik på Happy M Kitchen som är helt ljuvligt god mat, för kropp, knopp och ögat!

Kram

Erica

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00