Månadens utloggning – Face tan water

IMG_0991

Oh la la – vem vill inte se så där härligt solkysst ut i den bleka månaden februari! Jag har testat Face tan Water från EcobySonya under en vecka och jag kan se att jag gått från väldigt vinterblek till att jag ser levande ut. Skämt åtsido så är skillnanden så naturligt fin, inte som andra brun utan sol där man mest går omkring och ser ut som en glänsande morot som luktar väldigt speciellt. Det är så fördelen med detta facetan vatten är att doften är god och tar inte över.

Du kan nu vinna denna underbara produkt från Eco by Sonya, skriv i kommentaren varför du behöver lite mer färg i ditt liv!

Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av februari månad och kontaktas via mail.

 

 1. När jag var barn frågade många: Är du sjuk? eftersom jag var så blek vintertid. Nu som tant får jag inte sola pga känslig hud. Alltså vore denna produkt perfekt!

 2. Boel skriver:

  Jag skulle bli jätteglad av att vinna denna produkt. Just nu kämpar jag med sockerberoende och övervikt och skulle få en liten pepp på vägen mot en hälsosam vår om huden fick en liten solkyss såhär mitt i vintern.

 3. Haft några tuffa månader bakom mig där jag inte riktigt orkat med o fixa mig, vore underbart o få lite tan i ansiktet i hopp om att få känna sig piggare🤗 och att det är eko det brinner jag för.

 4. Lena skriver:

  Med face tan water skulle jag få möjligheten att möta mig själv strålandes som solen varje morgon ny.

 5. Sara skriver:

  Vintern har känts grå tung, jag har känt mig mer gammal än ung. Jag skulle behöva möta ett piggt ansikte i spegeln om morgnarna för att inspireras till att göra det bästa av dagen…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..