ANNONS

Månadens utloggning – Face tan water

/

IMG_0991

Oh la la – vem vill inte se så där härligt solkysst ut i den bleka månaden februari! Jag har testat Face tan Water från EcobySonya under en vecka och jag kan se att jag gått från väldigt vinterblek till att jag ser levande ut. Skämt åtsido så är skillnanden så naturligt fin, inte som andra brun utan sol där man mest går omkring och ser ut som en glänsande morot som luktar väldigt speciellt. Det är så fördelen med detta facetan vatten är att doften är god och tar inte över.

Du kan nu vinna denna underbara produkt från Eco by Sonya, skriv i kommentaren varför du behöver lite mer färg i ditt liv!

Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av februari månad och kontaktas via mail.

6
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00