ANNONS

Naturlig skönhet del 4 – naturlig hårvård

/

Här ett inlägg om hur du kan vara naturlig i håret!

Jag är ganska lat när det kommer till hårfix och tvätta håret gör jag cirka 2 gånger i månaden.

Istället använder jag mitt hemmagjorda torrschampo av raw kakao och potatismjöl som finns i burken längst ned till höger.

Just denna gång testade jag en suverän hårmask från maria åkerberg annars gör jag en med rasullera i hårbotten och kokosolja i topparna.

Jag har en helt underbar schampoo tvål från Une ( inte med på bilden) som du bara behöver löddra med en gång och inte använda balsam. Det gör mitt hår rent utan den jobbiga nytvättat känslan.

Det lila blå schampot vann pris och heter blond skönhet- jag håller ju på att bli gråhårig längst fram i några slingor så schampot kan förstärka även det. Jag har provat några gånger och ska testa igen och se om det blir mer grått än blont 😆.

Burts bees produkter är jag helt kär i! Body skruben är lovely men det går att göra egna skrubber enkelt hemma ; exempelvis blanda kokossocker med kaffesump och lite olja. Scrubba scrubba och så har du en baby len hud.

Så se vad du har och vad du kan rensa ut så ditt hår blir naturligt.

Jag kanske har gått lite väl långt eftersom jag varken klippt eller slingat mig på två år. Mitt hår känns mer som mig nu faktiskt!

Vill skriva att inga produkter är sponsrade utan mina favoriter;)

Kram

Erica

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00