ANNONS

No body can stop you but yourself

/
IMG_0992
Så är det faktiskt – ingen kan stoppa dig förutom dig själv. Men varför är det så att vi står i vägen för oss själva? Varför står jag i vägen för mig själv?
När jag gick utbildningen hos Johanna Bjurströms Holistic Health Academy gick vi igenom en process på 21 dagar där vi varje dag fick bearbeta en inre självsabotör. Att namnge och synliggöra olika fenomenen som gör att vi helt enkelt sabbar för oss själva är oerhört intressant. Det finns så många aspekter av hälsa. Varför blir det så att man har så mycket kunskap men inte lever efter den? Varför gör man inte det man vet att man mår bra utav? Förutom allt annat roligt jag gör inom raw food med Raw Life Education, workshops, föreläsningar, bokskrivande, receptutveckling, Nice kombucha, så coachar jag personer till att nå sin allra bästa hälsa. Där kombinerar jag ren kost, kosttillskott, superfoods, örter, rörelse, tankar – allt som hör livet till för att guida min klient till sin bästa hälsa. Det är en gåva att bevittna hur de tar stora kliv upp på sin hälsotrappa. Maten är ett otroligt viktigt verktyg för energi och balans i livet. Jag kan se skillnaden i välbefinnandet vad man ger till sin kropp, knopp och själ. Så ställ dig inte vägen för dig själv, sluta hindra dig från att leva det livet du vill leva. Vad skulle du välja att göra idag om det inte fanns något som stod ivägen?
Vill du arbeta med hälsa du med, är utbildningen till Hälso-och Livsstilsterapeut hos Holistic Health Academy en gedigen utbildning. Johanna Bjurström som grundat Holistic Health Academy är gästföreläsare på Raw Life Education, väljer du att dyka ner i raw food världen med mig på Solhälla i vår, kommer du att träffa Johanna där. Vill du boka en privat coachningsession, maila mig på info@rawfoodbyerica.se
Kram
Erica
Ps…
Vill du ha en personlig hälsning och ett recept till dig själv eller någon annan har nu det roliga företaget Memmo startat upp – där finns jag med! Klicka här så hittar du mig och all info hur man gör.
IMG_0960
0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00