Frukost till kids

När Liv inte är sugen på frukost frågar jag om hon vill ha bollar istället. Ja!!!! Säger hon oftast då.

Under mina 15 år med raw food har jag träffat så många föräldrar som har barn som inte vill äta frukost. Mitt tips är, rulla raw food bollar med massor av nyttigheter i. Barnen älskar att vara lite busiga och få äta choklad bollar till frukost.

Mitt tips är också att rulla småååå bollar.

Vi gjorde boll snögubbar, Liv ville äta de små bollarna och blev mätt och glad och redo för en dag i förskolan.

Just i dessa bollar är det tahini, honung, carob pulver och lite reishi pulver.

Och givetvis… passar det även till tonåringar och vuxna som frukost, mellis eller godis!

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..