I love my kimchi 🌶💥

Jag älskar min kimchi!! Den puttrar, låter, smakar ljuvligt och gör varje måltid till en höjdare. OCH den har massor med bakterier!!!

Det är lite risky att öppna den. Under fermenteringen behövs den ”rapas” vilket menas att man öppnar den för att låta den få ut lite av puttrigheten. Eller som Liv säger, att vi fiser den för det är just det den doftar!

På tredje dagen tog jag ut burkarna på balkongen och öppnade med svarta kläder för att inte behöva torka kimchi sprut i köket.

Så här så det ut!

https://www.instagram.com/tv/B8Wdy0cJAE-/?igshid=17xmxc3kynz3t

Har du testat kimchi?

Du får olika smaksättningar och enkla steg för steg tips hur du gör i min senaste bok ”Enkel kombucha & kimchi”

Ge det några gånger så får du in snitsen och sen kommer du göra kimchi av bara farten 💥

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..