Göra februari lite mer lysande med Raw Cacao

Jag har hittat ett knep att få februari lite mer lysande som fungerar för mig. Det är att göra min egen choklad. Ärligt talat är det ett knep som fungerar året om ( försöker att inte äta choklad under sommarmånaderna utan mer njuta av allt färskt som finns då;) och då har vi solen också!

Jag gör oftast en bas och gör olika smaksättningar och former.

Basen till dessa vara kakaosmör, kakaomassa, solroslecitin, lönnsirap, vaniljpulver och salt. Jag gjorde en form med naturell smak. Till den naturella basen lade jag till macapulver och blåbärspulver- macapulver hjälper till att binda och blåbärspulvret ger god smak till kakao och maximerar antioxidant innehållet.

Till den tredje sorten, lade jag till laktrisextrakt, supergott med blåbär och macapulver.

Nu har jag frysen laddad med choklad bitar till familjen. För att boosta både humör och immunförsvar.

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..