Gör en Smoothie Challenge!

Att göra en Smoothie Cleanse är suveränt i mars, när vi är i vårdagsjämningen är kroppen naturligt inställd på att göra en rening, så du får du en extra skjuts i din rening. Du kan göra 1, 3, 5 eller 7 dagar. I min E-bok ”Smoothie Challenge” får du alla tips, bra att tänka på och recept.

LÄNGTAR DU OCKSÅ EFTER ETT LÄTTARE LIV? MED EN SMOOTHIE DETOX KAN DU GE DIN KROPP MAXIMALT MED NÄRING OCH SAMTIDIGT GE KROPPEN EN NYSTART

Vad är en smoothie challenge?

 En smoothie challenge är utmaning för dig som vill testa att dricka smoothies under en vecka. Här får du recept och verktyg för att lyckas under en hel vecka!

Alla kan klara en dag med bara smoothies och må bättre av det men på en vecka kan kroppen få en chans att både vila från fast föda och rensa ut tarmen och kroppen. Det är viktigt att förbereda kroppen före och vara snäll mot den efter.

För 59 kr kan du även få en e-bok sänd till dig med information, tips och recept för en hel veckas Smoothie Challenge. Med den E-boken kan du göra din smoothie challenge då det är bäst tajming för dig!

Maila mig på info@rawfoodbyerica.se om du vill ha E-boken sänd till dig.

E-booken finns:

  • 4 nya recept för varje dag under en vecka
  • Hur du kan hantera detox besvär
  • Hur du kan förbereda dig innan och även hur du avslutar din smoothie vecka
  • Ett ingående schema hur du själv kan kombinera dina egna smoothies
  • Hur du gör din egen superfoodsshake och vitaminvatten
  • Bonus recept!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..