Månadens Utlottning – Mind Hacker

Foto: Hubert Sarnandt

Karin och jag har känt varandra i över 10 år, vi träffades på ett event och efter det coachade jag henne för att komma igång med raw food. Vi har följt varandra sedan dess och nu är äntligen hennes bok utgiven. Som jag väntat på den! Den har precis landat hemma och jag ska läsa varenda bokstav och suga in hur jag kan hacka min egen hjärna.

Och nu kan du få chansen att kunna göra detsamma! Lämna en kommentar varför just du ska vinna boken. Vinnaren dras i slutet av mars månad och meddelas via email.

 

TA KOMMANDOT ÖVER DIN HJÄRNA!

En bok med smarta och enkla #mindhacks, för att du ska kunna använda mer av din kapacitet. Du får lära dig hur du hackar din undermedvetna programmering som styr 95% av din dag och hur du tar kommandot över din hjärna och ditt liv. Du lär dig övervinna rädslor, stoppa din inre sabotör, undanröja tvivel och vara din egen bästa vän, så att du kan maxa din potential. 

Mind Hacking för rebeller guidas du på en spännande resa in i ditt undermedvetna operativsystem, The Matrix, och du får lära dig hur du med små justeringar kan spränga dina inre begränsningar och få tillgång till din egen POWER och FRIHET.

OM KARIN TYDÉN

Karin Tydén är mind hacker, coach och föredragshållare. Hon har en nästan övernaturlig förmåga att förstå och ”hacka” mekaniken bakom människors undermedvetna mönster och skapa nya och bättre strategier i livet. Karin är verksam i drygt 25 länder och är idag en av Europas vassaste inom sitt område. Hon har hjälpt tusentals människor att maxa sin potential och är ofta coach åt coacherna. Karin är vinnare av European Enterprise Award 2019 – Recognised Leader in Mental Health Training Services.

  1. Åh, det skulle verkligen behövas. Känns som om min hjärna är i total kaos just nu.

  2. Vem längtar inte efter att kunna maxa sin potential och kunna styra sitt undermedvetna beteende- bli en bättre version av sig själv?

  3. Är på g när det gäller mental träning tack vare Joe Dispenza och med denna bok ser jag att det blir lättare att hålla disciplinen varje dag året runt!

  4. Intressant att få lära sig hur man ska tänka för att nå sina mål.

  5. Jag har fyllt 50 och vill att de kommande åren ska bli de bästa i mitt liv💜

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..