Min skönhetsrutin

Jag gjorde ett klipp till IGTV som blev ganska långt, om hur min skönthetsrutin ser ut. Den varierar lite beroende på årstid och vad jag har för hudvårdsprodukter hemma. Inga produkter i detta inlägg är sponsrade vill jag också tillägga.

På morgonen använder jag ofta en konjakssvamp för att rengöra huden efter natten. Därefter använder jag ett ansiktsvatten som jag gärna använder under dagarna också om jag behöver pigga upp mig. På vintern använder jag en fetare kräm, jag gillar Dr Sannas multikräm supermycket. Den använder jag ofta till barnen också om de är torra någonstans på kroppen, funkar alltid.  För att ge lite lyster till huden och mera fukt blandar jag gärna ut krämen med en morotsolja från Rosenserien. Morotsoljan är en stor favorit hos barnen med. Sedan jag fyllde 40 har jag börjat använda en ögonkräm, märkte att linjerna kring ögonen har blivit fler och lite djupare ;)jag har använt en från rosenserien, jag fick en på nyår av en vän som har snigelslem från Toscana. Kanske inte helt vegansk, men det ska bli spännande att se om den gör någon skillnad.

Ibland sminkar jag mig och ibland gör jag det inte, vad jag sminkar mig med får bli ett kommande klipp:).

På kvällen tvättar jag mig med en rengöringskräm, Rosenserien har en jätteskön. Därefter tar jag ett serum, något jag också insett faktiskt gör skillnad för huden. Beroende på hur torr jag är så tar jag multikrämen eller så använder jag ricinolja, som är känd för att reducera pigmentfläckar. Ibland blandar jag ut den med den eteriska oljan frankinscense för att den hjälper mot rynkor.
Då och då gör jag en ansiktsmask, 2 in 1 från Anne Marie Börlind är toppen, eftersom jag inte peelar min hud. Något som Saga ofta gör är en ansiktsmask som verkligen är en mask, jag har använt en från Masque. Känns uppfriskande och skönt men ofta blir det peeling och ansiktsmask från det jag hittar i skafferiet.

Ovärderligt för mig är ett cerat som jag faktiskt gjort själv. Vi gjorde det under en vidareutbildning på Raw Life Education med Anna Irestig för två år sedan, det håller fortfarande och är det bästa jag provat. Rosenseriens är i linje med detta cerat.

Hoppas du fick lite inspiration och kika på IGTV klippet här om du vill!

Kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..