Ta hand om dig och dina medmänniskor!

 

Förra torsdags kvällen gick jag ut med ett mail till det fullbokade utbildnings tillfället för Raw Life Education att vi genomför utbildningen som planerat med extra försiktighetsåtgärder. Jag sov på saken och kände när jag vaknade att om Folkhälsomyndighetens restriktioner blir hårdare då kommer vi inte kunna genomföra utbildningen. Jag sände ut ett mail att utbildningen flyttades fram en månad. När jag fick ta i flertalet av deltagarna ville genomföra utbildningen, att de tyckte att det var än viktigare nu att lära sig om en kost som skapar hälsa och balans. Det gjorde mig helt varmt och hjärtat och nu glädjer jag mig än mer att träffa deltagarna och dyka ned i raw foodens magiska värld tillsammans på en plats med frisk luft och mat som är laddad med näring, och tillsammans med likasinnade. Det var en person som inte kunde komma med så det finns en plats kvar om du vill komma!

Jag har blivit tillfrågad vad jag tycker om Covid 19. Jag känner en stor respekt för virusets framfart och all den skada som skett. Jag försöker möta allas åsikter med ödmjukhet, det som jag önskar är att man som egen individ kommit till sin inre essens för att kunna ta in vad som känns sant för en själv. Det är lätt att dras med åt ena eller andra hållet.

Som hälsocoach jobbar jag främst med att lugna och reglera nervsystemet, i dessa tider är det väldigt viktigt att komma till ett inre lugn för att kunna förhålla sig till allt som pågår kring oss.

Några saker som jag kan tipsa om är:
*Djupandning
* Promenader i friska luften
* Yoga
* Ta en stilla stund, kalla det meditation om du vill men att stanna upp för en stund. I allt snurr känns det som det är just det som vi tvingade till är att stanna upp.

Matmässigt sätt bunkras det upp, även tvättmedel och toapapper.

När jag var i Indien i tre månader fanns inte toapapper utan där tvättade man sig. Låter långt borta men det fungerar utan toapapper. Tvål och vatten. I kulturer där det inte finns toapapper använder man vänster handen till att tvätta sig med, höger handen att äta med.

Tvättnötter är ett väldigt bra alternativ till tvättmedel.

Mina tankar kring mat:

Extra: Jod, charchoal, chlorella, grönt te, extra C-vitamin, zink, D-vitamin, gojibär, Chaga och reishi te. Boosta immunförsvaret.

Jag har även gjort en descifinerande olja som jag tar på mig när jag är ute bland folk, och som jag använde då jag flög till Scottland. En droppe i munnen och några på händerna.

Tugga maten flera gånger, då får du ut mer näring och behöver äta mindre mat.

Brygg din egen kombucha, så du får i dig det viktiga bakterierna för magen.

Drick kolloidalt silver.

Grodda! Av en matsked alfaalfa frön kan du få flera deciliter groddar.

De gröna vilda bladen börjar komma, mixa med torkad frukt som är blötlagd och du får en näringsrik smoothie.

Ta den här tiden för reflektion, för saker som annars inte hinns med, för att finnas där för andra, om så via internet.

Därför ger jag bort tre hälsocoachningssamtal, maila mig på info@rawfoodbyerica.se varför du behöver det. De tre första blir kontaktade och vi bokar upp en tid.

Ta hand om dig och dina medmänniskor 💚

Kram

Erica

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..