Testar ugnsbakad butternut

Min orientaliska naturläkare rekommenderade mig att börja äta lagad pumpa soppa. Jag testade ett recept fredags och använde soppan som dressing på min masserade grönkål. I need my greens and veggies!!!

Jag har testat att ugnsbaka för att toppa min sallad med.

Igår på min coachning pratade jag med min elev om att vikten att ta in rekommendationer, utforska hur det fungerar för en själv och sedan göra sin egen ”gryta” av det som fungerar för en själv. Därför tog jag varmt emot rådet att äta butternut och andra pumpor i lagad variant men att jag tvistar till det med min Raw mat.

Jag älskar mat och är öppen för nya tankar hur maten kan ge mig optimal hälsa.

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..