ANNONS

Raw Life Education våren 2020

/

Hurra hurra hurra! I lördags fick 8 nya underbara Raw Life Educators sina diplom

Fem helt magiska dagar skapade vi tillsammans i vår bubbla.

Som jag skrev på Facebook:

En bild kan säga mer än tusen ord, men vad vi upplevde tillsammans under Raw Life Education var bortom ord och smaker ~ som en elev sammanfattade det. ✨MAGISKT ✨
Bortom ord tacksam är jag för deltagarna som kom och ville lära mer om hur man kan skapa den bästa hälsa både för body, mind, soul med raw food som ett viktigt verktyg på sin livsresa. Bortom ord tacksam för Kristfrid Warner och våra drömmiga assistenter som gav allt och lite till för att deltagarnas upplevelse skulle bli just magisk.

Så mycket mat, gemenskap, glädje, en del tårar när livet berör, nya insikter, kunskaper, erfarenheter och kärlek hjärtan till hjärtan. En gåva att få skapa detta space tillsammans 🙏🏻💚.

Längtar redan till hösten när nästa start av Raw Life Education öppnar upp för nya möten och nya helt magiska dagar✨.

TACK ~ med kärlek Erica 💚

Vi har ätit och ätit och ätit. Här en choklad chili brownie

Det är i köket det händer, hjärtat av utbildningen

Med mitt fantastiska köksteam är allt möjligt ❤️

Fantastiska Johanna Bjurström som föreläser i näringslära vid första tillfället kom med sin man för att dyka djupt ned i raw food världen.

Raw falafel med blomkålscouscous med tsatsiki gjort på solroskärnor.

Njuta tillsammans och dela livet är så otroligt underbart. Att prata mat och hur vi kan möta livet från vår innersta essens.

Naturen kring Solhälla bjöd in till ett hav med vitsippor, orkester från fågelkvitter och dofter av våren.

Deltagarna gör inga teoretiska prov utan får olika hemuppgifter att redovisa. En är att skapa en tre rätters meny för cirka 20 personer.

En kväll dansade vi fritt och vilt. Bra för matsmältningen och glädjen.

Fredrik och Johanna skapade pasta på zucchini och palsternackor med massa groddar och paprikasås. Och en läcker mjölkchoklad mousse på iris Moss och en jordnötssmörschoklad.

Åke, som bor ett stenkast från Solhälla kursgård pratade om hur alla kan börja odla hemma och varför ekologiskt är så viktigt. Han tog oss på en tur i sin odling.
Vi njuter av hans gröna blad på utbildningen.

Vackra och läckra desserter.

Sereno, en av assistenterna, gjorde en ananas frukost. Exotisk och inspirerande!

På utbildningen har vi olika praktiska moment och ett av dessa är att göra desserter. Det enda problemet är hur vi ska kunna smaka av alla!

Till och med i disken samlas vi och delar energi 🙂

En fräsch vår meny!

Alla rätter som eleverna lagade upp håller världsklass. Jag sa man kunde fått deras mat på en snygg restaurang i New York. Så hade de fått fem stjärnor på allt.

Vi var ute på chaga jakt och hittade flera och alla fick med sig en bit hem.

Kristfrid och jag visar kraften i raw food 🙂

Grattis!!!!

Kristfrid är inte bara min högra hand och klippa i köket utan också sjunger som en gudinna.

Diplomeringensmiddagen var Raw & Wild och så läckert med alla vilda blad i maten.

Vi hade en morgon då vi promenerade och djupandades och badade i den kalla sjön.

Vi avslutade med en gigantisk brunch tillsammans- sushi, vårrullar, raw plättar, “ostbricka”, kakor, glass och en sista delning.

Varenda sekund på utbildningen är som om världen utanför står stilla. Vi skapar vår egen bubbla och fyller den med allt det goda vi vill sprida vidare i världen. Varenda elev som gått Raw Life Education finns i mitt hjärta och varje gång vi ses är ett otroligt kärt återseende och jag längtar till hösten när det blir en ny start av Raw Life Education 💚

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00