ANNONS

Utlottning boken ”Kickstarta med Superfoods”

/

KICKSTARTA med superfoods

Foto: Bianca Brandon-Cox

I maj vad passar bättre än att lotta ut min bok ”Kickstarta med superfoods”?
Jag körde Kickstarta programmet förra hösten med vissa tilägg eftersom jag hade en hel del på agendan i tre veckor. O’boy vilken energi jag fick, och min kropp släppte äntligen på några extra kilona. Jag kände mig så lätt i kropp och sinne – hungrig ja absolut, det var jag ibland. Detox symptom – det kan jag skriva under på att jag fick. Var det värt det? 100 % värt det. Så värdefullt så nu kör jag i fyra veckor fram till sommaren! Under vintern/våren kände jag att jag var tvungen att äta mer för att kunna hålla orken uppe i det tempot jag hade. Dessvärre kom de vanor in igen; att mumsa på snacksbollar lite för ofta, småäta när jag inte behöver det, ta två portioner, äta fast jag inte var hungrig – vanor som gör att jag känner mig lite slö och trög. Ja, fortfarande ”bra” mat men när det blir för mycket så saktar hela mitt system ned.
Vill du vinna en bok? Skriv då din motivering i kommentaren varför just du ska vinna, kom ihåg att lämna din email adress. Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av månaden och kontaktas via mail.

16
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00