ANNONS

Crackers från Juice pulp

/

Jag älskar att göra juice men det är alltid lite jobbigt att slänga pulpen som blir över när man juicat. Jag försöker återanvända pulpen främst i crackers eller kakor.

Här gjorde jag juice på rödbeta, äpple, citron och ingefära. I pulpen som blev över rörde jag med linfrö och lönnsirap. Jag lät det stå cirka 4 timmar tills fröna klistrat samman pulpen. Kanske behövs spädas med lite extra vatten.

Smeten bredde jag ut på ett ( tre) teflex och stoppade i torkugn på 45 grader i cirka 20 timmar.

Nu har jag goda crackers för flera veckor.

Dela gärna om du har någon favoritblandning!

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00