ANNONS

Lär dig mer om Raw food onlinekurser vid fyra tillfällen 8-11 juni

/

Raw Food Workshop på Zoom!

Häng med mig in i mitt kök och du skapar från ditt kök hemma. Fyra dagar med fyra olika teman! Tidigare har jag haft matdemos online och det är alltid lika kul, det som är jobbigast för mig är att jag inte kan bjuda på det jag gör, men nu får du chansen att laga och smaka fast i ditt eget kök.

 

Du får inköpslistor och andra förberedelser mailade till dig, givetvis kan du bara vara med och titta istället för att laga, så du tillreder rätterna under tiden vi hänger ut på zoom.

Du får alla recepten mailade till dig och vad du behöver för redskap några dagar innan workshopen.

Anmälan senast dagen innan workshopen. Sänd mig ett mail på info@rawfoodbyerica.se, så sänder jag dig ytterligare information om inköpslistor, hur du laddar ned zoom och vad du behöver ha för redskap hemma.

Begränsat antal platser!

 

MÅNDAG 8/6 kl. 13.30 – 15, 295 kr GRÖNA SMOOTHIES OCH VILDA VÄXTER!

Lär dig mer om gröna smoothies och om de 7 vanligaste ätbara vilda växterna som du kan hitta i ditt närområde:

* Varför du behöver grönt varje dag

* Vad kan de gröna smoothiesarna göra för dig

* Hur kan du kombinera gröna smoothies

* Hur kan du ta tillvara gröna blad och lägga till i din smoothie under vintern

* Vad är skillnaden mellan gröna smoothies och gröna juicer och hur verkar de på olika sätt i kroppen?

 

TISDAG 9/6 kl. 11.30 – 13.30 295 kr RAW NICE CREAMS!

Hur gör du dina egna Nice Creams hemma – sockerfria, veganska och raw!

Glass behöver inte betyda onyttigheter, det kan betyda en näringsbomb som är helt ljuvlig.

* Lär dig hur du gör läskande och fräscha glassar

* Gräddiga, choklad eller sorbet

* Vad behöver du tänka på beroende på vilka redskap du har hemma?

* Hur lyckas du göra en krämig glass

Magnum glass med chokladöverdrag

Oreo Cookie Ice Cream Sandwich

Jordgubbssorbet och andra sorbet glassar

Mylkshakes

Isglass med spirulina och honung 

Romrussinglass

 

ONSDAG 10/6 17-18.30, 295 kr KOMBUCHA & FERMENTERAT:

Lär dig hur du gör den tusenåriga hälsoläsken och skapa ditt egna hemmabryggeri.

Vårt välmående börjar i tarmarna och med fermenterad mat i din kost får ger du dig själv massvis med de goda bakterierna!

Effekter av mer goda bakterier i din kropp sägs toppen för:

Matsmältningen

Fettförbränning och viktnedgång

Detoxeffekt

Energin

Immunförsvaret

Lederna

* Hur brygger du din egen kombucha?

* Lär dig göra kombucha av kaffe

* Vad är vattenkefir och hur gör du det?

* Fermentera din egen kimchi, och lär dig om olika variationer

 

TORSDAG 11/6 15-17 395 kr MIDSOMMARMENY:

Lär dig och få recepten hur du kan skapa din egna raw food Midsommarbuffé hemma!

Bjud in dina vänner eller ta med rätterna till Midsommarfirandet- en Midsommarbuffé kan vara fräsch och fylld med läckra nyttigheter.

Du lär dig och får recept på följande rätter:

Raw potatissallad

Örtost med cashew och hampa med linfrökex

Persiljetabouleh med hampafrön & mynta 

Valnötsburgare i salladsblad med gräddfil & soltorkad tapenad

Kunde varit laxpaté 

Portobellosvamp

Fräsch sommardrink

Strawberry White Chocolate Cheesecake

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00