ANNONS

Tillbaka på Shalan

/

Känslan har varit med mig hela dagen… att återigen får gå in på AshtangaGöteborg och göra min Mysore praktik efter många års uppehåll. Inte uppehåll från min praktik, den är med mig flera gånger i veckan då mattan rullas ut hemma i Arla morgonstund… så att återigen få rulla ut mattan; där rökelsendoften finns, tystnaden med de andras andetag, kaffedoften, hur yoga mattorna doftar och hur huden blir varmare och varmare och kroppen mer mjuk och sinnet mer harmoniskt.
Det är en stund där allt får pausas för ett tag och jag får följa andetagets väg genom kroppens rörelser🕉. Tack för att Shalan finns som en oas och har du aldrig varit där, prova du kanske får golden moments du med.
För mig är yoga och raw food en perfekt kombination, det får mig att känna mig mer levande, hela mitt system blir lugnare och expansionen av här och nu ökar 💟.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00