ANNONS

Halvårs avstämning

/

När det me, myself and I i mitt företag behöver jag ta mig själv på konferenser, kick offs, inspirationsdagar, avstämningsmöten. Nu var det dags för en halvårsavstämning. Jag brukar åka iväg för att bryta vardagen och även få ny inspiration.

I november var jag på en kurs i kommunikation på Varbergs Kusthotell och gillade stället skarpt och lagom nära hemma.

Jag sammanfattade mitt år sedan januari och blickar tillbaka på boken jag varit med och skapat för Marie Butler som driver happy M kitchen. Happy Me kokoboken, mer om den kommer! Den går på tryck inom en vecka eller två, så spännande!

Jag har arbetat med mina sociala medier, utvecklar recept, blivit med i Ekoappen som inspiratör, jag svarar på frågor, jag har arbetat tätt med Johanna Bjurström. Ett hiskeligt roligt halvår!

Jag genomförde raw Life Education mitt i Corona och deltagarna var djupt tacksamma att den genomfördes och jag att de kom.

Jag har arbetat tätt med Johanna Bjurström på Holistic Health Academy.

Jag har coachar människor till deras bästa hälsa och jag lär hela tiden mer.

Jag har gått klart online utbildningen i kommunikation.

Sålt in Nice kombucha till olika affärer och haft möten med vår distributör

Jag har kört igång utmaningen 100 % i 100 dagar som vi kör till sista augusti.

Jag har börjat odla mer för att inspirera till att alla kan odla här på bloggen

Jag har planerat nya tillfällen för Raw Life Education. Och väldigt spännande planer på mallorca i september ~ dreams coming trough!

Så efter en summering och urlöjligt glad för allt jag fått vara med om, siktar jag med längtan till hösten.

De kommande två veckorna innan semester har jag ett annat uppdrag som jag kom till mig som är något galet roligt ! Kan tyvärr inte berätta mer just nu men jag lovar uppdateringar på bloggen!

Släpp av boken Happy M

Projektledare för en kommande bok av Johanna bjurström

Raw Life Education startar 2 – 6 september och andra tillfället 30 september -4 oktober samt Distansutbildning Raw Life Education.

Nya coachningskunder

Mitt spännande Mallorca projekt

Ny hemsida

Zoom kurser

Börja skriva på min tolfte bok som jag bara längtar att den ska komma ut!

Fortsätta sprida Nice kombucha

Inspirera via Ekoappen

Och med hösten brukar mycket hända med kort förbehåll så det gäller att ha några luckor och kunna vara spontan.

Idag är det ny måne och dags att sätta nya intentioner och det är årets längsta dag!

Mäktigt!

Frukosten levererade på hotellet! Tyvärr har jag för känsliga smaklökar och den veganska tre rätters menyn på kvällen var inget att hänga i midsommarstången… men jag är ingen lätt gäst ;). Jag kommer absolut tillbaka till detracts gulskorn!

Kom hem lagom för att fira midsommar!

På bordet stod det lite blandat till familjen och mig!

Jag testade nya göttbulllar av bondböna, färskpotatis, vegansk Skagenröra, cashewost, avokadohalvor med wasabitång majjo och en god sallad med skott och rädisor mycket annat gott! Vi skålade i vattenkefir!

Skål för halvåret som vanligt och nu kör jag så det ryker i två veckor!

Kram

Erica

Ps…. jag tar aldrig ledigt, varje dag tar något nytt recept form i köket, sociala medier uppdateras för att jag vill sprida inspiration och planera kommande projekt och mitt i semestern kan hända att jag gör en superkul grej på ~ alltid redo för det rätta ögonblicket 🌈

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00