ANNONS

Ett sommarbesök med höstplaner

/

Det var så härligt att få njuta av en god sallad i denna sagolikt vackra miljö. Och så härligt att få se Sayuri i action.

I caféet var det verkligen fullt upp och har varit hela våren och sommaren. I caféet kan man även njuta av raw godsaker från Rawgott, du ser lakritskola, limekaka och snickerskaka på fatet som Sayuri håller. Bella som driver Rawgott gick Raw Life Education sommaren 2014 och lever nu sin dröm och gör de finaste raw bakverken och godaste!

En perfekt utflyktsplats när vädret är som det varit de senaste veckorna och stranden inte lockar. Vacker miljö, underbar mat och lugn och ro.

Till mina tankar blev det förstås inspiration då Sayuri och jag pratat om att arrangera events där till hösten med raw food. Lokalen tar 30 personer så vi kan knö ihop ett gott gäng där för att vi båda kan sprida vår passion för raw food till andra. Hösten där är nog lika vacker på sitt eget sätt som det var nu med alla färger och det kändes som jag badade i klorofyll med allt det gröna.

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00