ANNONS

Majs 🌽

/

Färska råvaror nära sitt ursprung älskar jag!

Det är så otroligt viktigt att visa barnen det. Jag försöker varje sommar åka till ett självplock för att vi ska se matens ursprung och även försöka odla själv.

Nu är det säsong för majs och det är jättegott att äta färsk majs rå. Bara med lite kokosolja och salt.

Liv ville att vi skulle koka så det gjorde vi. Hon fick själv ta av blasten och undersöka det som gömde sig under.

Majs på riktigt är annorlunda än majs på burk.

Det är gott att göra raw nachos/ taco chips på raw majs. Mixa med någon nöt/frö och med salt och b-jäst och torka i torkugnen.

Mums!

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00