ANNONS

Gör dina egna äppelchips

/

Äpplen i överflöd 🍎!!! Vad ska man göra med alla äpplen?

Äpplemos, paj, lägga i bröd, juica eller varför inte torka till krispiga äpplechips?

Jag har vanligtvis en äppelsvarv men idag tog jag min keramik mandolin som är ett av mina favoritredskap i köket.

Bagaren och Kocken har 10 % på mandoliner denna vecka, så passa på!

Jag kärnar ur äpplen. Gör äppelringar. Lägger på den rutnätiga plåten till torkugnen och låter torka cirka 15 timmar. Förvara i en tättslutande burk.

Mums! Och toppen att förvara äpplen till vintern.

Kram

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00