ANNONS

Göra hemmet höstmysigt

/

Varje höst får hemmet sig en uppgradering för att ökamysfaktorn hemmavid när de mörkare månaderna kommer. Våren och sommaren blir det mer terassen som får sig ett lyft och man föredrar att vara utomhus mer än inomhus.

Sam bad mig beställa goda teer, ljus och rökelser häromveckan för att göra hemmet mysigt.

Jag gick in och beställde badsalt och vårt bästa spring dragon te på clearlife.se och hittade mysigt badskum och salt på Ecolinné i Göteborg. Ange koden RFBE för att få 10 % på ditt köp.

Växterna som bott på terassen har flyttat in och några nya krukor behövdes, jag gillar att mixa material hemma; har fluffiga cirklar på väggarna, en funnen fågelholk med en växt i på väggen, betong bord, träljusstakar, filt och rotting. Och just nu är min dröm att kunna knyta makramé, för att komma lite närmare den drömmen köpte jag denna fina korg som även går att använda som blomkruka ( med ett fat i) och två krukor gjorda av filt. Alltid lite bökigt när man ska vattna men väl värt det.

Jag ska stanna förbi Granit idag igen och köpa några nya kuddar. Kika in hos Granit och se om du kan hitta något som gör ditt hem lite mysigare i höst!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00