ANNONS

Tapenade

/

Jag var så sugen på tapenade till middagen men läste inte etiketten ordentligt.. det var sardeller i den, så jag fick ta och göra en egen!

3 nävar soltorkade tomater, blötlagda i vatten mellan 1-24 timmar

3 vitlöksklyftor

2 msk olivolja

1/2 torkade hel chili

1 msk lime juice

Häll av blötläggningsvattnet från tomaterna. Lägg i en matberedare och pulsa. Skala och skär vitlöken i mindre bitar. Pulsa med de andra ingredienserna tills det blivit mellanblandat. Gott med lite chunkig konsistens!

Förvara i en tättslutande burk i cirka fem dagar.

Jrsm

Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00