ANNONS

Agenda

Agenda 2020

Vill du fylla ditt år med mer raw food?

NYTT!
Raw Life Education på Distans –
efter flera år och med många som frågat efter Raw Life Education på Distans har jag satt samman ett exklusivt upplägg för detta. Utbildningen har endast 8 platser och  kommer att vara digital vid två tillfällen per veckan, en timma var, tisdagar och fredagar. .
Nästa start är vintern/våren 2020.
En personlig hälsoanalys kommer att ingå värde 2500 kr.

Sänd in förfrågan att delta så snart som möjligt, och du får ett ansökningsformulär att fylla i samt mer info kring Distansutbildningen till Raw Life Educator!

I utbildningen får du en djup och en bred kunskap kring Raw food- som sätt att äta och som livsstil.
Du kan gå utbildningen för att din egen hälsoresa i livet, för att sprida vidare kunskapen vidare inom det företag du redan har eller få grunden att starta ett eget företag med en grön inriktning.

Följande är huvudpunkter i utbildningen. Fler ämnen kommer att beröras och vi får mycket tid till att dela erfarenheter, kunskaper och gå djupare in i alla de ämnen som rör raw food som livsstil.

 • Raw food som livsstil
 • Redskap i raw food köket
 • Grunderna i raw food tillredning
 • Raw food – detoxmat
 • Raw food – desserter & superfoods
 • Råvaror & ingredienser
 • Vilda blad
 • Odling, skott, groddar & syrning
 • Detox
 • Näringslära
 • Ekologisk & naturlig hygien
 • Ayur veda, kinesisk medicin & raw food
 • Superfoods
 • Adaptogener
 • Business from the heart

Become a Raw Life Educator!

Become a Raw Life Educator – Raw Life Education 2020

Vill du lära dig om ett holistiskt sätt att lära och leva? Vill du inspirera människor till att leva med raw food?

Utbildningen till certifierad Raw Life Educator ger dig kunskap och kraft att stå på egna ben och inspirera vidare i raw food på det sätt som du gillar bäst; exempelvis som föreläsare, raw food kreatör eller raw food kock!

Vid varje utbildningstillfälle skapar vi tillsammans maträtter utifrån det aktuella temat. Det är mycket intressant och lärorikt att se vilken härlig mat som kan skapas med hänsyn till olika infallsvinklar i den raw:a kosten. Under utbildningen får du ta del av intressanta gästföreläsare som är Sveriges främsta inom sitt ämne, detta för att ge dig så bred och djup kunskap som möjligt om helheten i raw food. Varje utbildningsdel innehåller även yoga, meditation eller rörelse i annan form.

Efter genomförd utbildning ingår du i Raw Life Education Team där vi erbjuder vidareutbildningar, inspirationsresor och andra aktiviteter med raw food som fokus.

Läs mer här!

Våren 2021

Första delen

Vårstarten: onsdagen 29 april – söndag 3 maj

Andra delen

Vårstarten: onsdagen 20 maj – söndag 24 maj

HÖSTEN 2020

Första delen

Höststarten: onsdagen 2 september – 6 september

Andra delen

Höststarten: onsdagen 30 september – 4 oktober

sänd mig ett mail på info@rawfoodbyerica.se för mer information

Individuell Coachning – Hälso & Livsstils terapeut

Du kan med Ericas guidning och coachning få raw food skräddarsytt för dig.

Du får göra en grundling Livsstilsanalys där du får din hälsostatus ställd och får personliga rekommendationer från just där du befinner dig på din hälsoskala.

 • Din Hälsostatus fastsställd

– Kosttilsskott speciellt för Dig

– Specifika kostråd för Dig och din matfilsofi

– Livsstils rekommendationer för Din bästa hälsa

– Uppföljning där Du ser resultat över tid

Allt för att du ska nå din optimala hälsa!

Det bästa är att göra  fler konsultationer för att se förbättring över tid och hur du faktiskt kan påverka din hälsa genom de rekommendationer och kosttillskott och råd du får!

1 ggr 1500 kr
3 ggr 3995 kr
6 ggr 6995 kr
10 ggr 10 000 kr

Kontakt: info@rawfoodbyerica.se

Födoämnestestet går till på följande sätt, läs mer om testet via denna länk:
Vi sätter upp en tid då vi ses, (vi kan även enkelt göra detta på distans). Du får ett stick i fingret, det behövs några bloddroppar för att kunna testet. Vi har använder tre olika vätskor för att kunna få fram resultatet.
Detta tar cirka 45 minuter. Testet visar svar på 46 olika födoämnen, svaren visar om du har hög, medel, eller låg känslighet mot något av de testade födoämnen.  Du behöver ha ätit födoämnena i några dagar innan för att det ska kunna ge resultat.
Basic:
* Födoämnestestet med uppföljande analys kring resultatet samt kostråd, tid 1 timma.
2500 kr
Medium:
* Födoämnestestet med uppföljande analys kring resultatet samt kostråd, tid 1 timma.
* Hälsa -och Livsstils analys, med ansikte och tungdiagnostik samt individuella livsstils, kosttillskotts rekommendationer 1 timma
3900 kr
Premium:
* Födoämnestestet med uppföljande analys kring resultatet samt kostråd, tid 1 timma.
* Hälsa -och Livsstils analys, med ansikte och tungdiagnostik samt individuella livsstils, kosttillskotts rekommendationer 1 timma
och 3 uppföljande möten (på en timma vardera) för att följa upp hälsoresultaten. Återbesöken sker 1 gång per månad, och vi analyserar resultaten samt individualiserar nya livsstils, kosttillskotts samt kost råd.
5900 kr
Premium Extra:
* Födoämnestestet med uppföljande analys kring resultatet samt kostråd, tid 1 timma.
* Hälsa -och Livsstils analys, med ansikte och tungdiagnostik samt individuella livsstils, kosttillskotts rekommendationer 1 timma
och 6 uppföljande möten (på en timma vardera) för att följa upp hälsoresultaten. Återbesöken sker 1 gång per månad, och vi analyserar resultaten samt individualiserar nya livsstils, kosttillskotts samt kost råd.
9900 kr

Matlagningskurser

Vill du ha en privat matlagningskurs i ditt hem? Erica kommer hem till dig för att lägga upp en meny plan för dig (och för din familj om du lever i en familj). Där får du chans att själv prova på hur det är att tillreda raw food, och vi kan special anpassa kursen efter dina behov och önskemål.

Du kan även boka Erica för en tjejkväll, möhippa eller företagsevenemang.

Kontakt för mer information: info@rawfoodbyerica.se

Skafferikonsult

Vill du få hjälp med att städa ut kyl, frys och skafferi och få hjälp med att bygga upp ett nytt hälsosammare skafferi där hemma? Erica kommer hem till dig och ni går igenom det som finns, vad som kan städas bort, ersättas för att få en nytt bas utbud hemma vid. Nyckeln till att göra hälsosammare alternativ är just att ha ingredienser och råvaror hemma för att kunna göra goda och nyttiga måltider, desserter eller mellanmål.

Kontakta Erica på info@rawfoodbyerica.se för mer info. 


© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00