Agenda 2019

Vill du fylla ditt år med mer raw food?

Yogafusion TanumStrand 15-17 mars

Yogadagar vid havet

Ett fantastiskt tillfälle att fylla på energiförråden med en stärkande och avkopplande yogahelg precis vid strandkanten, mitt i den bohuslänska skärgården.

Till Yogafusion är du välkommen både som nybörjare och mer erfaren utövare. Under ledning av välkända lärare kommer du att få möjlighet att utforska flera olika yogaformer, meditation, vara med på workhops och mycket mer.

Massor av Yoga, gott sällskap, underbar natur och hälsosamma menyer!

Ett Yogaevent som fyller på med energi efter vinterns mörka dagar
8-12 augusti

En retreat med yoga och meditation, rawfood vegansk mat och utbildning samt vandringar på vackraste Österlen

med rawfoodkocken och författaren Erica Palmcrantz Aziz och Sam Aziz

Datum: 8-12 augusti 2019

Avsluta sommaren och bjud in hösten med klara intentioner med Sam, Erica och Hanna. De visar kraften i synergin med raw food, yoga och vandring och hur du kan ta med dig dessa fantastiska verktyg till ett mer levande och hälsosamt liv in i din vardag. Raw food, yoga och vandring samverkar på ett sätt som får dig att landa mer och mer i dig själv.

Erica bjuder in dig i raw food:ens magiska värld och delar med sig av sin passion för den rena, glada maten. Tillsammans kommer vi prata om raw food; vad det gör för dig, hur du kan börja i din egen takt med raw food och varför raw food är mer en livsstil än bara ett sätt att äta och mycket mer.

Så här säger några deltagare om Erica:

Erica delade frikostigt och generöst med sig av både sina stora kunskaper om den raw maten och livsstilen men också av sig själv och sitt varma hjärta. För mig var det lika mycket en själslig inre resa som en utbildning i kost och näring

Erica sprider kunskap med ödmjukhet och delar med sig av sina erfarenheter på ett inspirerande sätt. Hon skapar glädje och stödjer andra att växa.

Sam Aziz förgyller dina dagar med yoga – vinyasa, yin och meditation. Sam har sin bakgrund i ashtangayogan men är även inspirerad av andra yoga stilar. Yogan som Sam lär ut är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande.

Maten som serveras under retreatet är endast raw food och blir en blandning av vilda gröna blad, superfoods, läckra desserter och goda maträtter. För att läsa mer om raw food besök Ericas hemsidan

Med Hanna som naturvägledare genom Österlens vackra landskap möter du både naturen och dig själv. I sin samverkan med naturen visar Hanna dig vägen till enhet och balans liksom att utifrån medveten närvaro komma i kontakt med sin inre kärna.

Alla är hjärtligt välkomna med eller utan förkunskaper!

Ledare: Erica Palmcrantz Aziz har gett raw food ett ansikte i Sverige, genom boken ”Raw Food på svenska” som lanserades i september 2008. Med lekfullhet, kreativitet och fantastiska råvaror inspirerar hon människor att introducera raw food i sina liv. Raw food är för Erica en stor passion och hon lever med raw food, som inte bara är en kost utan en medveten livsstil. Hon har stor kunskap inom ämnet som hon på ett roligt, lättförståeligt sätt delar med sig av. Alla kan hitta sitt sätt att leva med raw food! Go raw – your way. Läs gärna mer om Erica på hemsidan

Yogalärare: Sam Aziz, yogan som Sam lär ut och som du möter på hans klasser är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande. Och alltid med glimten i ögat som får dig att le när du möter motstånd! Sam upptäckte yogan 2004 och praktiserade främst Ashtanga Yoga fram till 2016, Sam har även praktiserat andra yogaformer och blivit inspirerad av dem. Dessa olika yogaformer väver han samman på yogamattan. Här kan du läsa mer om Sam

Naturguide: Hanna Albihn var även aktiv på hälsoretreaten 2018. Hennes yrkesutbildning i Tornedalen med guideperspektivet i fokus har lagt grunden till hur hennes naturvandringar utvecklas och genomförs professionellt. Tidigare arbetade hon inom turistbranschen i Frankrike, Spanien och Norge. Hanna arbetade även på en farm i Frankrike. Då kom hon i kontakt med odling, växter och djur vilket gav henne den baskunskap om livet och den självkännedom som hon alltid hade sökt. Den starkaste och lärorikaste upplevelsen i hennes liv var dock när hon under 32 dagar själv vandrade den spanska pilgrimsleden till Santiago de Compostela.

As part of the journey of knowing who we are, we might have to clearout
past habits and cherish our body temple.

Datum: 8-12 augusti 2019
Tid: Ankomst torsdag kl 14.00, hemresa måndag 14.00 (efter lunch)
Plats: Ecotopia på Österlen
Kostnad (inkl 25% moms): Early Bird-pris 4400:- t.o.m. den 1 maj 2019. Ord. Pris 4950:- Priset inkluderar alla måltider rawfood/vegan, vandringar enligt schema, utbildning samt övernattning i ekostugor i delat 2/4 bäddsrum.
Betalningsmodus: Anmälningsavgift 1500:- Resterande belopp faktureras en månad innan retreaten börjar.
För mer information: skriv till oss eller ring 0703 330814. Erica Palmcrantz Erica info@rawfoodbyerica.se och Hanna Albihn hanna.albihn@live.se svarar gärna på frågor.

Anmäl dig här via Ecotopias hemsida

Become a Raw Life Educator – Raw Life Education 2019

Vill du lära dig om ett holistiskt sätt att lära och leva? Vill du inspirera människor till att leva med raw food?

Utbildningen till certifierad Raw Life Educator ger dig kunskap och kraft att stå på egna ben och inspirera vidare i raw food på det sätt som du gillar bäst; exempelvis som föreläsare, raw food kreatör eller raw food kock!

Vid varje utbildningstillfälle skapar vi tillsammans maträtter utifrån det aktuella temat. Det är mycket intressant och lärorikt att se vilken härlig mat som kan skapas med hänsyn till olika infallsvinklar i den raw:a kosten. Under utbildningen får du ta del av intressanta gästföreläsare som är Sveriges främsta inom sitt ämne, detta för att ge dig så bred och djup kunskap som möjligt om helheten i raw food. Varje utbildningsdel innehåller även yoga, meditation eller rörelse i annan form.

Efter genomförd utbildning ingår du i Raw Life Education Team där vi erbjuder vidareutbildningar, inspirationsresor och andra aktiviteter med raw food som fokus.

2019 har vi tre starter på utbildningen;

en på våren, en på sommaren och en till hösten. Båda tillfällen, den första och andra delen ingår i den kompletta utbildningen. Det allra bästa för dig är att gå första och andra delen under samma period; vår, sommar eller hösten.

 

Första delen

 

Vårstarten: onsdagen 27 mar – söndag 31 mars

Sommarstarten: onsdagen den 26 juni – söndagen den 30 juni

Höststarten: onsdagen den 18 september – söndagen den 22 september

 

 

Andra delen

Vårstarten: onsdagen 1 maj – söndag 5 maj

Sommarstarten: onsdagen den 31 juli– söndagen den 4 augusti

Höststarten: onsdagen den 16 oktober – söndagen den 20 oktober

 

sänd mig ett mail på info@rawfoodbyerica.se för mer information!

 

Individuell Coachning

Du kan med Ericas guidning och coachning få raw food skräddarsytt för dig. Får du inte raw food till att fungera i ditt liv, har du tusen frågor, behöver du hjälpa med struktur över din mat, få stöd och hjälp med fallgropar som kan uppstå? Eller något annat kring raw food som just du vill ha stöd, tips, råd från Ericas långa erfarenhet av raw food?

Kostnad: Individuell coachning, 1050 kr.

Kontakt: info@rawfoodbyerica.se

Matlagningskurser

Vill du ha en privat matlagningskurs i ditt hem? Erica kommer hem till dig för att lägga upp en meny plan för dig (och för din familj om du lever i en familj). Där får du chans att själv prova på hur det är att tillreda raw food, och vi kan special anpassa kursen efter dina behov och önskemål.

Du kan även boka Erica för en tjejkväll, möhippa eller företagsevenemang.

Kontakt för mer information: info@rawfoodbyerica.se

Skafferikonsult

Vill du få hjälp med att städa ut kyl, frys och skafferi och få hjälp med att bygga upp ett nytt hälsosammare skafferi där hemma? Erica kommer hem till dig och ni går igenom det som finns, vad som kan städas bort, ersättas för att få en nytt bas utbud hemma vid. Nyckeln till att göra hälsosammare alternativ är just att ha ingredienser och råvaror hemma för att kunna göra goda och nyttiga måltider, desserter eller mellanmål.

Kontakta Erica på info@rawfoodbyerica.se för mer info.