Agenda 2019

Vill du fylla ditt år med mer raw food?

MAJ
1 – 5 Maj Andra tillfället av Raw Life Education
13-15 Maj är jag på med bästa Johanna Bjurström på Stockholm Beauty Week
16 Maj – Release Party för ”Enkel Kombucha och Kimchi” i Göteborg – sprillans ny och het från tryckpressarna. Anmäl dig via vårt facebook event, kika här!

22 Maj i Borås på Systra Mii med Karin Haglund


Kom och träffa Karin Haglund & Erica Palmcrantz Aziz!
Du får ta del av inspirerande berättelser om deras hälsoresa samt få reda på hur de har skapat sina bästsäljande böcker.
Dessutom får du mingla med andra likasinnade människor och äta god, nyttig mat á la Systramii.
Så kom och skåla i kombucha och njut av lyxigt god choklad.

Karin och Erica kommer också hålla i en exklusiv frågestund där du får chans att ställa dina frågor om hälsa och välmående.

Pris 400 kr per person. Anmälan – skicka PM till Karin Haglund, eller mail karin@lifevision.se

Böcker finns att köpa på plats och få signerade efter eventet.

23 Maj Boksignering Gryningen i Stockholm – håll utkik i sociala medier för exakt tid, blir på em/kväll

24 Maj Start Sommarens Utmaning 100 % i 100 dagar, eller 50 % i 50 dagarse mer info här!
Du får daglig inspiration för att go raw your way från den 24/5 – 31/8

24 Maj Boksignering och Kombucha prat på Pepstop, Riddargatan i Stockholm

100 kr, inkl lättare mat och dryck
Swisha 100 kr till 123 558 94 94 (ange ditt namn och ”Ericas bokrelease” i meddelandet).

Kom och smaka på en värld med lyxig och undergörande kombucha samt andra livgivande fermenterade drycker och mat. Under kvällen presenterar Erica Palmcrantz Aziz sin nya bok ”Enkel kombucha & kimchi” och du får ta del några smakprover från boken. Hon delar med sig av hur du på ett enkelt sätt kan skapa mat full av liv hemma i ditt eget kök. Köp boken på plats för ett special pris och få den signerad av Erica.

BOKA DIN PLATS.
1) Markera att du kommer via eventet här på Facebook.
2) Swisha 100 kr till 123 558 94 94.
I meddelandet anger du ditt namn och ”Ericas bokrelease”.

Platsen måste bokas, antalet platser är begränsat.
Anmälan är först bindande när betalning via swish är gjord. Observera att betalning ska vara gjort senast tisdag 21 maj kl 12:00.

VILLKOR.
Vår mat:
Maten som Pepstop serverar är i sin renaste form – vegan, glutenfri, ekologisk, oprocessad och utan tillsatser. Maila ella@pepstop.se i god tid innan, om du har några allergier så försöker vi anpassa maten så gott det går. Spår av nötter och sesamfrön kan alltid förekomma i den mat som tillagats i våra lokaler.

Reservation för förändringar:
Vi förbehåller oss rätten att ställa in om minimum antal deltagare ej uppnås eller av andra orsaker som t ex sjukdom. Vid sådan situation återbetalas inbetald bokningskostnad, ersättning därutöver utbetalas ej.

Avbokningsregler:
Du kan avboka din plats utan kostnad 5 dagar före eventet. Därefter sker ingen återbetalning.

25 Maj – Kurs i Kombucha och Kimchi på Pepstop, Riddargatan i Stockholm

695 inkl mat och dryck.
Swisha 695 kr till 123 558 94 94 (ange ditt namn och ”Peptalk med Erica” i meddelandet).

Goda bakterier är grunden till ett gott liv – Erica Palmcrantz Aziz bjuder in till ett Peptalk i hur du kommer igång med att brygga din egen kombucha och andra fermenterade drycker samt hur du syrar het och undergörande kimchi. Under två timmar får du alla kunskapsverktyg du behöver för att känna dig peppad till att börja med mat och dryck som tillför mer goda bakterier i ditt liv. Ta del av den gamla visdomen om fermenterad mat och dryck och lär dig varför den är bra för din hälsa. Du får se Erica live och självklart smaka på recept från hennes nya bok ”Enkel kombucha & kimchi” – välkommen till ett Peptalk med trendig och hälsosam mat.

Du har möjlighet att köpa Ericas nya bok ”Enkel kombucha & kimchi” på plats för ett special pris och få den signerad av Erica.

BOKA DIN PLATS.
1) Markera att du kommer via eventet här på Facebook.
2) Swisha 695 kr till 123 558 94 94.
I meddelandet anger du ditt namn och ”Peptalk med Erica”.

Platsen måste bokas, antalet platser är begränsat.
Anmälan är först bindande när betalning via swish är gjord. Observera att betalning ska vara gjort senast tisdag 22 maj kl 12:00.

VILLKOR.
Vår mat:
Maten som Pepstop serverar är i sin renaste form – vegan, glutenfri, ekologisk, oprocessad och utan tillsatser. Maila ella@pepstop.se i god tid innan, om du har några allergier så försöker vi anpassa maten så gott det går. Spår av nötter och sesamfrön kan alltid förekomma i den mat som tillagats i våra lokaler.

Reservation för förändringar: Vi förbehåller oss rätten att ställa in om minimum antal deltagare ej uppnås eller av andra orsaker som t ex sjukdom. Vid sådan situation återbetalas inbetald bokningskostnad, ersättning därutöver utbetalas ej.

Avbokningsregler:
Du kan avboka din plats utan kostnad 5 dagar före eventet. Därefter sker ingen återbetalning.

 

5 Juni – kurs i Kombucha och Kimchi på Happy M Kitchen i Göteborg – tre tillfällen ( samma kurs) under en och samma dag!

1-4 augusti ”Ignite extraordinary metabolism” with Derk Loeks på Solhälla
IMG_5225
IMG_5224
8-12 augusti Retreat Ecotopia – full bokat maila info@ecotopia.se för att vara med på reservlistan.
7 september Crash Course i fermenterad mat på Pepstop

Häng med @rawfoodbyerica på Pepstop och lär dig mer om mat och dryck som innehåller nyttiga bakterier. 7 september kommer Erica Palmcrantz Aziz tillbaka till oss och har en djupgående kurs inom fermenterad mat och dryck. Under en förmiddag med Erica får du kunskap och inspiration till att själv börja fermentera, brygga och syra mat och dryck i ditt eget hem, så som kimchi och kombucha. Under tillfället bjuder vi även på smakprover från det fermenterade köket – mat med goda bakterier är grunden till ett gott liv!

Antal platser är begränsat. Anmäl dig genom att swisha 695 kr till 123 558 94 94. Skriv ditt namn samt ‘Peptalk med Erica’ i meddelandet.
Mer information finns under kommande event här på vår Facebooksida.
0% konstigheter 100%vegan

18-22 september Första Tillfället Raw Life Education – platserna börjar fyllas på med rekordfart, endast 5 platser kvar! Maila Erica info@rawfoodbyerica.se för mer info
27-29 september Pranafestivalen samt Bokmässan
16-20 oktober Andra Tillfället Raw Life Education
8- 10 november Allt för Hälsa mässan / Food and Wine mässan, Stockholm

 

 

 

Become a Raw Life Educator – Raw Life Education 2019

Vill du lära dig om ett holistiskt sätt att lära och leva? Vill du inspirera människor till att leva med raw food?

Utbildningen till certifierad Raw Life Educator ger dig kunskap och kraft att stå på egna ben och inspirera vidare i raw food på det sätt som du gillar bäst; exempelvis som föreläsare, raw food kreatör eller raw food kock!

Vid varje utbildningstillfälle skapar vi tillsammans maträtter utifrån det aktuella temat. Det är mycket intressant och lärorikt att se vilken härlig mat som kan skapas med hänsyn till olika infallsvinklar i den raw:a kosten. Under utbildningen får du ta del av intressanta gästföreläsare som är Sveriges främsta inom sitt ämne, detta för att ge dig så bred och djup kunskap som möjligt om helheten i raw food. Varje utbildningsdel innehåller även yoga, meditation eller rörelse i annan form.

Efter genomförd utbildning ingår du i Raw Life Education Team där vi erbjuder vidareutbildningar, inspirationsresor och andra aktiviteter med raw food som fokus.

2019 har vi tre starter på utbildningen;

en på våren, en på sommaren och en till hösten. Båda tillfällen, den första och andra delen ingår i den kompletta utbildningen. Det allra bästa för dig är att gå första och andra delen under samma period; vår, sommar eller hösten.

 

Första delen

 

Vårstarten: onsdagen 27 mar – söndag 31 mars

Sommarstarten: onsdagen den 26 juni – söndagen den 30 juni

Höststarten: onsdagen den 18 september – söndagen den 22 september

 

 

Andra delen

Vårstarten: onsdagen 1 maj – söndag 5 maj

Sommarstarten: onsdagen den 31 juli– söndagen den 4 augusti

Höststarten: onsdagen den 16 oktober – söndagen den 20 oktober

 

sänd mig ett mail på info@rawfoodbyerica.se för mer information!

 

Individuell Coachning

Du kan med Ericas guidning och coachning få raw food skräddarsytt för dig. Får du inte raw food till att fungera i ditt liv, har du tusen frågor, behöver du hjälpa med struktur över din mat, få stöd och hjälp med fallgropar som kan uppstå? Eller något annat kring raw food som just du vill ha stöd, tips, råd från Ericas långa erfarenhet av raw food?

Kostnad: Individuell coachning, 1050 kr.

Kontakt: info@rawfoodbyerica.se

Matlagningskurser

Vill du ha en privat matlagningskurs i ditt hem? Erica kommer hem till dig för att lägga upp en meny plan för dig (och för din familj om du lever i en familj). Där får du chans att själv prova på hur det är att tillreda raw food, och vi kan special anpassa kursen efter dina behov och önskemål.

Du kan även boka Erica för en tjejkväll, möhippa eller företagsevenemang.

Kontakt för mer information: info@rawfoodbyerica.se

Skafferikonsult

Vill du få hjälp med att städa ut kyl, frys och skafferi och få hjälp med att bygga upp ett nytt hälsosammare skafferi där hemma? Erica kommer hem till dig och ni går igenom det som finns, vad som kan städas bort, ersättas för att få en nytt bas utbud hemma vid. Nyckeln till att göra hälsosammare alternativ är just att ha ingredienser och råvaror hemma för att kunna göra goda och nyttiga måltider, desserter eller mellanmål.

Kontakta Erica på info@rawfoodbyerica.se för mer info.