Månadens Utlottning – Yoga dvd

mar 19, 2015

IMG_6639.JPG
 
Månadens utlottning är en yoga dvd så du som inte har möjlighet att gå på Yogagames och vill yoga hemma är detta en perfekt start eller ger ny motivation/ inspiration!
En effekt av yogan är att du blir smidigare och mindre stel. Varför vill du bli mer rörlig? Ibland kan man fastna i gamla mönster och yogan kan hjälpa till att hitta nya vägar; både med aktivitet, maten och tankar.
Skriv på Raw food by Erica s fanpage på facebook,

Varför vill du bli mer rörlig?

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

3 Kommentarer

  1. Kamilla Fredriksson

    För att må bättre =)!!
    Höll på med yoga för flera år sedan. Tanken var att jag och väninna som inte tidigare provat skulle börja med det i år. Av olika anledningar blev det inte så. Men med den här dvd:n kan vi mjukstarta i vardagsrummet och hänga på någon grupp som börjar i höst….även om vi tyvärr inte har tillgång till Yogagames där vi bor…=).

    Svara
  2. Lisa Lunde

    Ser på våra två små här hemma och känner mig stel som en pinne 🙂 Jag höll på med yoga aktivt för ca 10 år sedan men har flyttat runt och inte hittat varken tid eller en bra grupp att yoga med. Detta är nog lösningen så länge att göra det hemma när jag har tid.
    Håller tummarna 😉

    Svara
    • Erica

      Hej Lisa!
      Du blev vinnaren av Yoga dvd:n 🙂 Grattis! Maila din adress till info@rawfoodbyerica.se så kommer den på posten.
      Ha en fin dag!
      Kram
      Erica

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »