Loving Earth och Quality Brands Sweden

Raw choklad är för mig en riktig treat! jag är lite petig med min raw choklad så oftast gör jag den själv hemma men ibland är det lyx att få läcker raw choklad i en vacker förpackning.

Jag blev nyfiken att testa några av sorterna i recept. Sorten Lemon Cheesecake så god att bara njuta av som den var, men fungerar strålande som garnering på en ”vanlig” raw citron cheesecake.

Eleverna på Raw Life Education fick bli första provsmakarna på dessa två helt nya recept för Loving Earth som distribueras av Quality Brands Sweden. Deras smaklökar blev väldigt glada verkade det som:).

Vanilla Nice Cream goes Salty Caramel

4 frysta bananer

1 msk vitt mandelsmör eller cashewsmör

1 krm vaniljpulver

1 msk vatten

Bryt bananer i bitar och frys in. Tina bananer cirka 10 minuter. Mixa i mixer eller kör i matberedaren samtliga ingredienser tills det blir krämigt. Hacka Loving Earth Salty Caramel och strö över vid servering.

Ljummen kladdkakebrownie

3 dl valnötter

2 dl paranötter

2 dl kokos flingor

3 msk raw cacao pulver

2 msk kokossmör

En nypa salt

1 krm vaniljpulver

20 dadlar

Kör nötterna finmalda i en matberedare.

Kärna ur dadlar. Tillsätt övriga ingredienser och kör tills det blir blandat. Forma till en rund kaka. Sätt in i torkugn eller vanlig ugn på 45 grader cirka 10 timmar. En timma innan servering bryt Loving Earth Dark chocolate och tryck med i mitten. Sätt in i torkugnen igen cirka en timma. Skär upp vid servering.

Läs mer om Quality Brands Sweden på deras hemsida

Kram

Erica

LOADING..