Dessert & godsaker i Jönköping

maj 31, 2010

Minicheesecupcakes


Klockan fem satte sig min fina vän Malin och jag, oss i bilen för att ta oss till Yoga & Näringscenter i Jönköping. Ett kort stopp blev det dock först, i Partihallarna, för att köpa den allra färskaste frukten och bären.

Malin myser till cheesecakescupcaksen


Så klockan nio var vi 20 sötsugna personer på plats! Det var precis ett år sedan jag första gången var hos Hanna och Petter på YCJ och vi bestämde oss för att göra detta till en tradition – så ni som bor i Jönköpingstrakten och inte hade tillfälle denna gång, får möjlighet igen:)! Hanna och Petter Larsson är två eldsjälar som brinner för näring och hälsa. Deras engagemang genomsyrar hela företag och deras shala är något extra och inget mycket harmoni. De har en webshop där ni kan köpa raw mat, superfodds och roliga köksgrejer, kolla hemsidan!

Petter på G att mumsa!


På tre timmar hann deltagarna smaka på 12 olika godsaker och avslutningsvis en grön smoothie för att ta bort udden av allt det söta. Det är lika härligt varje gång att få prata, visa och bjuda på raw godsaker! Gott för munnen och kroppen! Toppen eller hur?

Chili choklad med rivet apelsin skal


På mina kurser måste det finnas utrymme för spontantitet – den här gången fick deltagarna bestämma smak på chokladbräcket- chili med rivet apelsinskal. Toppbetyg! Smakar som krispig apelsinnoblesse men med mer hetta och definitivt nyttigare – och godare;)!

En liten tjej som kommer att få mer söta saker hemma


Idag har det varit Mors dag – och förhoppningsvis fick några mammor runt om i Sverige något sött och raw. Varför inte fira sin dag varje dag? Vare sig man är mamma, pappa, barn eller bara människa;)!

Let’s celebrate Life!

Erica
Long Live Life

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

1 kommentar

  1. H C Baregren

    Du är bloggad: http://bums.nu/9790

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »