Sprudlande raw inspiration

nov 23, 2013

I en vecka var min mamma och hälsade på oss här i Spanien. Att få visa henne vår vardag här kändes stort och att hon kan se oss framför sig när vi talas vid i telefon framöver, så som vi har det nu. När saga föddes kunde jag förstå hur det är att ha en dotter och den kärlek man känner för sitt barn. Det har även gjort att jag känner än större uppskattning och tacksamhet för min mamma.
Eftersom min mamma alltid börjar dagen med en grön Smoothie fick jag köpa in goda ingredienser till hennes frukost. Vi gör mestadels gröna juicer och mina gröna smoothies blir oftast mer nyttigare än goda;). Men nu har min mamma inspirerat mig att återigen göra goda gröningar. Saga som efter mina för nyttiga gröna smoothies endast druckit ”lila” smoothiesar, frågade efter påfyllning. Lila smoothies är Gröna men med blåbär så inte det gröna kan anas:).
Min mamma har sedan jag kom tillbaka från USA för snart nio är sedan ätit största delen raw food och det finns bara ett stort WOW och se vilka förändringar som skett. Vikt, kolesterol, ork, energi, personlig utveckling och ja – det känns som hon istället för att bli ett år äldre så föryngras hon. Hon är för mig ren raw sprudlande inspiration och hon har alltid trott på vad jag skapat, provlagat, testätit, läst buntar med manuskript, korrläst i princip allt, funnits där med jordens tålamod när jag ibland haft lite för mycket på agendan, tagit hand om Saga, rest med på flera resor, assisterat mig på kurser- ja, listan kan göras lång vad hon har gjort för mig. Men det är egentligen inte vad hon gör utan den person som hon är som betyder mest. Tålmodig, lugn, kärleksfull och är alltid väldigt rak och klar.
Tack mamma. För allt.
True inspiration
Erica

20131123-225832.jpg

20131123-231914.jpg

20131123-231926.jpg

20131123-231938.jpg

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

4 Kommentarer

  1. Emma

    Kanske kan vi i framtiden få köpa mammas rawfood bok fylld med spännande och goda recept! 🙂

    Svara
  2. Erica

    Hej Emma!
    Jag uppmuntrar mamma ofta om att dela med sig utav sin erfarenhet och som kan inspirera vidare:)
    kram
    Erica

    Svara
  3. Kaein

    Hej! Nyfiken på vad det är i din mamma smoothie ????

    Svara
    • Erica

      Hej Karin!
      Ja, hon blandat utifrån det hon har hemma. Men eftersom hon bor i ett stort hus på landet smyger det ofta ned vilda blad och blommor med andra gröna blad frukt och annat härligt som går att spetsa en gröning med, ex superfoods.
      När hon var här blev det
      Gröna blad, med mango/apelsinjuice, äpple och banan
      Gröna blad, granatäpple, avokado och några dadlar.
      Kram
      Erica

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »