Juice Cleanse hos Systra Mii

IMG_9555

Att göra en juicecleanse är en gåva till kroppen. Javisst är det tufft – både att inte få något i magen direkt och dra ned på kalorierna men efter den 3:e, 4:e dagen har den trötta gråa yllefilten lyfts från dig och du känner dig lättare och klarare. Det var en ära att få skapa ett Juice Cleanse program för Systra Mii, där jag skapade tre olika nivåer på cleanse för att alla som vill ska kunna ha chans att göra en cleanse oavsett vart de är i livet och deras tidigare erfarenhet av en cleanse. Det är flera varje dag som hämtar sitt dagliga cleansing paket hos Systra Mii och är det något jag rekommenderar när man ska göra en cleanse, är det ju att skämma bort sig att bara hämta juicer/smoothies.

Juice Cleanse  för NY & MER energi

En juice Cleanse är ett av de bästa sätten att få igång kroppens system och att höja din energinivå. Även dina tankar får en skjuts i uppåt!

Hur länge ska man göra en juice cleanse?

En dag är bättre än ingen dag.

Tre dagar är suveränt eftersom det tar 3 dagar för de tre vita att lämna kroppen ( socker, vetemjöl, mjölk).

Fem dagar med fördel att starta på en fredag, om du har helgen ledig att vila på, ger dig en ännu större effekt. Det är ofta efter den tredje och fjärde dagen som du har cleansat och gått igenom den ”tuffa” fasen som kan komma.

Sju dagar är, en hel veckas tid är optimalt. Kroppen får chans att cleansa på djupet och det ger dig en helt ny grund att fortsätta din hälsosamma livsstil på.

Vilken av de olika cleanserna ska jag välja?

Se till hur din vardag ser ut och dina tidigare erfarenheter av att göra en juicecleanse, se mer råd nedan.

Vilka råvaror används?

Råvarorna till Juice Cleansen är ingredienser som finns lätt tillgängliga året runt.

Juice Cleanse KICK OFF

Cleanse Kick Off är för dig som är ny till att cleansa eller har en intensiv vardag men ändå vill göra en cleanse.

Då behöver du en Cleanse som gör en Kick Off i din kropp och ger dig en ökad energi men ändå ger dig lite extra mättnad och kalorier.

Juice Cleanse ADVANCED

En Advanced Juice Cleanse är för dig som har provat att detoxa eller har juicefastat tidigare och som fortfarande har möjlighet att avsätta tid från din aktiva vardag för att ägna dig åt en cleanse.

Juice Cleanse MASTER

Master Juice Cleanse är till för dig som vill gå Hard Core – all in for healing!

Under denna cleanse går detoxen djupt in på cell nivå vilket kan göra att du har mindre energin under själva cleansen men som gör att du efteråt känner en stor och tydlig förändring i kroppen. Genom att bara tillföra i princip endast juicer från grönt, till kroppen snabbar du på cleansen samtidigt som den går på djupet.

Rekommendationer:

Till varje cleanse rekommenderas att dricka teer som värmer upp.

Känner du dig frusen och vill supporta dina inre organ välj att dricka miso buljong.

En Juice Cleanse rekommenderas om du:

Känner dig trött och vill ha ny energi

Känner att du vill kickstarta en hälsosammare livsstil

Att du vill lätta i både kropp och själ

Känner att du vill

Gravida, ammande, om du tar läkemedel eller om du är under 18 år rekommenderas inte att du gör en juicecleanse.

Enzymes are alive in all raw organic fruits and vegetables. But they begin to die with time, heat and stress. Drinking juice is a great way to take advantage of viable enzymes. “Enzymes are not simply catalysts that make digestion and all other metabolic processes work; they are living proteins that direct the life force into our basic biochemical and metabolic processes. Enzymes even help repair our DNA and RNA” (Rainbow Green Live – Food Cuisine, 112) 

IMG_9751

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..