Månadens Utlottning – Karins choklad kök

Karin Haglund, min fina vän som inspirerar mig så otroligt mycket är aktuell med sin nya bok som handlar om CHOKLAD – hur underbart är inte det!! Och hon är så generös att hon vill lotta ut ett exemplar av sin nya bok. Du kan bli den lyckliga vinnaren, skriv i kommentaren nedan varför du älskar choklad och vill göra nyttiga chokladrecept. Vinnaren kontaktas via email i slutet av juli månad.

Du kan köpa boken redan nu via denna länk.

 

KARINS CHOKLADKÖK – Lite nyttigare!

I Karins chokladkök hittar du över 45 recept på underbart smarriga chokladgodsaker. Alla fria från gluten, mjölk och vitt socker, lite nyttigare helt enkelt. De flesta recept är både raw food och nötfria. Vad sägs till exempel om minttryfflar, chaibitar med apelsinchoklad, lakritschokladkola, maca – & apelsinchockladbräck, krämiga hampatryfflar, mintig chokladdrömpaj och lyxiga paranötstoppar?

Alla recept är också veganska, med undantag att jag använder honung i vissa recept, detta kan såklart bytas ut mot annan sötning om du inte äter honung. Jag föredrar annars att helst använda färska dadlar och yaconsirap som sötning i mina chokladrecept.

Du hittar även tips på hur du lyckas i chokladköket samt information om olika ingredienser i boken. Det finns fina, inspirerande bilder till varje recept.

Tillsammans gör vi världen lite grönare …och njuter av riktigt god, mörk och lyxigt bra choklad under tiden.

 

Välkommen till Karins chokladkök!

Karin Haglund

Hälsocoach, kostrådgivare, författare

 

OM KARIN

 

Ålder: 40 år

Familj: Maken Anders + barnen Vince, Collin och Elodie

Bor: i Borås

Aktuell med: Sin 5:e bok, driver en blogg på karinhaglund.se

Karin Haglund är hälsocoach, kostrådgivare, personlig tränare, raw food-inspiratör och författare. Hon har en holistisk syn på hälsa och brinner för att inspirera fler människor att förbättra sin livsstil, leva ett grönare liv och ta reda på hur bra det faktiskt går att må.

Tidigare utgivna böcker av Karin Haglund,

 

Karins Gröna Värld

Karins Frukost

Grönsakskärlek

Barnböckerna om BroccoLisa

Du kan läsa mer om Karin samt följa hennes blogg på https://karinhaglund.se

 

 1. Choklad är ett måste för mig, varje dag. Särskilt som sjukskriven och hjärntrött måste jag få mina små kickar. Vad kan då vara bättre om godsakerna är lite nyttigare, som i denna kokbok?

 2. Sara skriver:

  Är det något jag kan längta efter så är det choklad! Jag hade blivit så glad om jag vann din bok där jag kan få recept och kunskap att göra egna choklad godsaker utan socker, mjöl och mjölkprodukter vilket jag undviker.

 3. Sara skriver:

  Om det är något jag kan längta efter så är det choklad! Hade varit så glad om jag vann din bok och kunde få recept och kunskap att göra nyttiga choklad recept, då jag undviker socker, mjöl och mjölkprodukter.

 4. Mia skriver:

  Choklad, finns det något man kan bli lyckligare av än att äta det <3
  Jag och min familj bara älskar choklad i alla dess former.
  Men ofta så kör man fast i gamla banor och förnyar sig inte med nya recept.
  Att få inspiration av dig och din bok skulle tillföra fler lyckliga stunder för oss.

 5. Skulle gärna vilja vinna din bok. Jag älskar choklad och gör allt från grunden när det gäller mat och bak. Chokladrecept boken skulle vara underbart att vinna. 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..